Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příklepová vrtačka Ikea

Od: kutilondra odpovědí: 4 změna:

Hezkou sobotu,venku zase sněží tak sedím doma a nevím roupama co dělat tak přemýšlím že bych si nějak dovybavil svoji dílničku, nějaké nářadí mám, co ale nemám je vrtačka co by měla příklep, což se občas hodí na pověšení nějaké té poličky, obrázku a dalších hloupostí co si manželka vymyslí. Viděl jsem v Ikeii příklepovou Aku vrtačku ikea.com/... a po zkušenosti se sadou nářadí z ikeii musím říct že kdyby byla ve stejné kvalitě tak je za ty peníze velmi dobrá. Koupil jsem si tam sadu ručnýho nářadí a to mě svojí kvalitou velmi mile překvapilo.

Máte zkušenost? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
ne, s takovým nářadím opravdu zkušenost nemám. Nicméně pokud s touto vrtačkou budete vrtat díry do cihlových zdí, pak asi OK - na pár děr za rok to asi stačí. Ale pokud díry do panelů v paneláku, tak když se podíváte, že síla úderu je 1J (slovy 1 Joule), pak vězte, že s tímhle budete ten panel místo vrtání tak lehtat, že se ze zoufalství začne smát.

no, pár desítek děr jsem do panelu vyvrtal s tímto. v pohodě 6 a 8mm. s 10mm se to trochu "pralo". výrobce uvádí 0,5J...

ovczaak*
hodnocení

0x

to už radši pětistovku připlaťte a kupte třeba toto kaxl.cz/...

doktpr365*
hodnocení

0x

Tady máte nějaké videa s Aku vrtačkama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]