Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byl jste někdo na operaci páteře?

Od: ruzul odpovědí: 6 změna:
stabilizace posunutych obratlu.podelte se,prosim,o zkusennosti.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rozol
hodnocení

2x

Moje maminka byla na operaci.bylo ji 49 ted je ji 51.vzdy mela problemy se zadama.mela posunuty plotynky obratle o moc.tahla za sebou nohu a prestavala chodit.sla na operaci a je stastna zrovna je na horach a lyzuje.dr.je ovsem velka kapacita.bezte do toho

hodnocení

2x

Zeť před pár lety měl rozdrcený obratel, střepinky mu tlačily na míchu. Bolesti neskutečné. Přijali ho do nemocnice. Ležel tam v posteli na zádech, týden, dva, tři, nic s ním nedělali. Byla jsem v té době na pár dní na artroskopii, tak jsem za ním chodila několikrát za den. Bylo vidět, že má bolesti, snažil se být nad věci, ale občas mu tekly slzy.

Dceři došla trpělivost, dala ho převézt do jiné nemocnice. Hned proběhla různá vyšetření, 3. den po přijetí byla operace. Ten chudák měl právě svátek, takhle si ho asi nepředstavoval.

A potom šlo všechno k lepšímu. Dneska už zase hraje tenis, pohybuje se jako předtím a záda ho vůbec nebolí. Když je člověku opravdu zle, bere operaci jako svou spásu. Já se také už těším, až mi 8. února "uříznou" koleno. Ta bolest nikomu na náladě nepřidá, ať zlobí kterákoliv část těla.

Tak ať Vám to dobře dopadne. *placni*Jaga.

ruzul
hodnocení

mockrat dekuji za zpetnou vazbu.

ruzul
hodnocení

dekuji a napiste jeste nekdo
To sem jednou takhle zvedl těší pytel ruplo mi v zádech a vyhřezla plotýnka.bolest se mi vrazila do lýtka levé nohy že sem nemohl ani chodit a do toho se přidala i tromboza no byl to tenkrát divokej rok.sice sem se operace bál jak čert kříže neb to byla má první ale dnes sem rád že to mám za sebou tejden po operaci sem už byl doma,pak 3 měsíce doma a skoro měsíc sem si na pojištovnu užil lázně v Jáchymově,ty lázně jak tak s odstupem času přemejšlim tak asi nebyl upně nejlepší nápad neb sem si po nich cca třičtvrtě roku užíval bolení zad ale bolelo jen když sem si šel večer lehnout jak mile sem vstal a začal se hejbat bylo vše v pořádku,dnes sem rád že sem na tu operaci šel a neposlouchal rady rúznech šarlatánú že to pude rozcvičit a rozhejbat,funguju v podstatě jak sem fungoval dřív akorát si na sebe dávam větší pozor co se týká zvedání těžkých břemen,
Jo a ještě sem si musel vyměnit matraci v posteli rád sem spával na tvrdší pružinový matraci po operaci sem pořídil měkou molitanovou a je to setsakra lepší spaní

ruzul
hodnocení

dekuji a co implantaty mate nekdo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]