Dobry den, do konce rijna jsem byla zamestnana na hpp u jedne spolecnosti. Od listopadu jsem zamestnana jinde, ale v byvale praci mam brigadu na dpc. Dnes jsem si byla pro potvrzeni o vysi zdanitelnych prijmu a u toho mi personalni rekla, ze kdyz mam hpp i dpc, tak si musim danove priznani udelat sama.. Ted mi jde o nasledujici. 1. Musim si ho udelat sama, nebo mi ho muze udelat nase ucetni? 2. Pokud ho budu delat sama, je nekde nejaky vzor, pro takovyhle pripad? 3. Budou mi neco vracet/ja doplacet, pokud dpp je za lonsky rok vydelek cca 6.000 a hpp v prumeru (prumer z obou praci v lonskem roce) cca 12000-13000? Predem moc dekuji za odpovedi, nejak se v tom topim.
Může ti ho udělat účetní, je nejlepší to nechat na ni, pokud to neudělá nezoufej, vem všechny doklady a zajdi na FÚ, tam je požádej o pomoc s vyplněním, většinou jsou ochotní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.