Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Loupání kůže na dlani

Od: jirka19* odpovědí: 5 změna:

dobrý den mám problém z pokožkou na dlani, někdy se mi začne loupat kůže po celé dlani (u prstů), Nevíte někdo od čeho by to holho být .Ale není to od spáleniny od ohně ani sluníčka. Moc díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ekzém, plíseň, alergie... tady pomůže jen odborník. Objednej se na kožním.

martina30*
hodnocení

0x

Může to být jen suchá pokožka.Kup si indulonu a nebo vaselinu a každý den si promni ruce.

hodnocení

0x

Nemáte přechozenou nebo špatně léčenou spálu?Já vím,že se to stává,že se loupe kůže na dlaních a někdy i na ploskách nohou.Určitě navštivte lékaře, chce to posoudit a udělat vyšetření.

martini*
hodnocení

0x

Může to být jen citlivá kůže, teď v létě se v teplech při pocení toto stává. Pokud to nesvědí, nerudne, nepálí ( to bych šla k lékaři), tak bych to jen mazala nemastícím krémem a nechala být, nedráždila to příliš chemií

hodnocení

0x

Mi toto dělal nějaký krém na ruce. Atrix? se snad jmenoval. *hej*Opravdu se po spále nebo spálové angíně loupou dlaně. Fakt by to chtělo oko kožaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]