Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinnost danoveho priznani

Od: frem odpovědí: 1 změna:

Kdy mam povinnost jako fyzicka osoba podat danove priznani?Podal jsem jen za rok 2014 a ted 2015.Do roku 2008 jsem studoval.Na urade mi rekli ze roky 2009,10,11 jsou jiz promlcene ze muzu podat od roku 2012 jeste.Ohledne pokuty mi bylo sdeleno ze bych ji dostat nemel pokud me k priznani nikdo nevyzval, popr. jsem nemel 2 prace zaroven.Byl jsem zamestnan ale ne cely rok, pak v evidenci UP.Jak je to s pokutou?Je to dost slozite.Kdyz jsem byl na UP nebo v praci tak jsem vsechny povinnosti splnil, tzn nahlaseni zdravotni pojistovne evidenci na UP, popr po nastupu do prace take.Diky za rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Pokud jste neměl více zaměstnavatelů souběžně,

neměl jste povinnost podávat daňové přiznání.

Mám dojem (nejsem si jista), že letos lze daňové přiznání podat max. za rok 2013.

Snad ještě někdo upřesní nebo doplní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]