Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaslání balíku 33 Kg přes Českou poštu?

Od: kapala odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer,

potřebuji akutně zaslat jeden balík , který má ale bohužel 33Kg. Na stránkách pošta píše , že nad 30 Kg mohou zasílat pouze smuvní partneři , tak nevím jak to funguje u bežného zákazníka. Dá se vůbec takový balík poštou zaslat? Mám zákaznickou kartu , ale ta mi je asi u takto těžkého balíku asi k ničemu.

Zkoušel jsem se ptát i jiných společností , ale 900 Kč za balík se mi zdá již opravdu trošku přes čáru. Posílal jste někdy někdo takto těžký balík? Na strákách mají cenu za balík 35 Kg 218 Kč.

Děkuji za jakékoli rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

host*
hodnocení

0x

Normálně Balík do ruky - ten je do 50Kg. Posílal jsem 22Kg balík a vyšel mě na +-200Kč.

host-s 50 kg nemáte pravdu.
Balík nad 30 kg normalne nelze.
Zkuste si zavolat do přepravního depa pošty,třeba Olomouc,Brno,Ostrava.
doplněno 21.01.16 19:50: host-Vy jste zaměstnancem pošty?
Opakují,že se mylite.
Snad by to bylo možné přes to depo ale zřejmě by musel být smluvní partner.
Ať si tam tazatel zavolá.
host*

Neměl by být ho problém odeslat i tak.

host: Balík do ruky může mít skutečně až 50 kg, ale balíky přes 30 kg mohou posílat jen smluvní podavatelé a ještě ne na běžných poštách, viz ceskaposta.cz/...

hodnocení

0x

šlo by to rozdělit na dva balíky?

hodnocení

0x

Na chytrybalik.cz/... lze objednat přepravní službu, která si pro balík dojede. A stojí to 295.- Kč

joudic*
hodnocení

0x

jeste zkuste toptrans podle toho kam se to veze, toptrans.cz/...

Chytrý balík je levnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]