Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit FREE SATU

Od: wiki* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,může mě někdo poradit,kam zaslat výpověd do dříve UPS-DIRECT nyní FREESAT,na obálce je adresa z Madarska,uvnitř je ůčetní z Lucemburska a kontaktní ůdaje jsou PO BOX Hodonín,na internetu vyčtete hov-no,provolal jsem kilo a zase ho-no,no to uz jsem z tady ty zlodejiny hotovej,díky ti tatíčku Klausi cos nám tady zařídil za marast,však vrána k vráně sedá,že,děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

2x
Dobrý den,
nevím že máte takovéto problémy ale nedávno jsme freesat taky rušili a povím následující. Na jejich stránkách je přímo jaké jsou možnosti pro zrušení /odstoupení, na infolinku jsem se dovolal vždy během chviličky a telefonát rozhodně nebyl drahý. Nicméně zrušení proběhlo bez problémů ano nabídli slevu i balíčky programů když zůstanu ale my rušili z důvodu nevyužití. Co se týká vypadávání signálu tak se nestalo ani jednou ale čtu tyto stížnosti na více poskytovatelů a věřím že z velké většiny je chyba ve špatně seřízené parabole a LNB.
.
cz.freesattv.tv/O-freeSAT/vseobecne-podminky
.
Hezký den NutT

hodnocení

1x

Na adresu v ČR, to znamená PO Box Hodonín, u prodejce který vám kartu (zařízení) dodal nebo stačí vypovědět telefonicky tady: +420 222 999 900. Všechny hovory nahrávají, tak proč utrácet za známku ... :-D FreeSAT je super, zbytečně se rozčilujete, to DIGI TV (koupila to LAMA Energy) je jiný kapr, nekomunikuje vůbec. Výpověď jsem řešil přes ČTÚ a dodnes nedostal vyúčtování služeb ani oficiální stanovisko. Je to půl roku!

wiki*
hodnocení

Ano je super,až na to věčný zdražování,začínal jsem na 290kč a dnes je to 580 a dobrý programy spíš ubyly,vždy to vezme někdo nový,a okamžitě zdraží,ale to nic,ted nám zavedli optický kabel a to je jiná,jak cena,tak i pokoukání,vždy,když byla bouřka,tak jsem byl bez televize a mohl jsem si stěžovat na lampárně,na toto číslo jsem volal a tam mě jenom vyhrávali a stálo mě to kilo,tak na ten PO BOX to pošlu i stou kartou co mi poslali,dík.

mp*
hodnocení

0x

Já jsem osobně jsem se službami firmy Freesat docela spokojen. Pravda je, že plíživě zdražují (nejsou sami), ale signál mám a nedávno jsem se nudil a zjistil jsem, že je tam víc programů, než mě vlastně zajímá. Ohledně výpovědi je důležité, jak máte postavenou smlouvu. Samozřejmě, na čím dýl jí podepíšete, tím je to levnější. Nejlepší je si přečíst smlouvu, než jí podepíšete a nebo věřit svému koni. Pak nemusíte číst, jen věříte, ale když tomu správnému, tak nemůžete pochybit. Mám své koně a to jsou ověřené společnosti. Sice ve svých smlouvách mají taky spoustu háčků, ale né takové, aby Vás mohly podrazit a zrujnovat. Jak je poznáte? Obyčejně už vrazily tolik do reklamy, a jsou natolik známé, že by se jim nevyplatilo si to zkazit. A hlavně mají svoje sídla, svoje mluvčí, svoje lidi. Dovedu si představit, že to stejně zaplatí klienti. Ale nedovedu pochopit, že někdo je schopný dát peníze úplně někomu NO NAME, a ještě si pak stěžovat.

wiki*
hodnocení

to mp-jestli se potrebujes vykecat tak napiš,já se totiž ptal ůplně na něco jiného

hodnocení

0x

I když jsem pana Klause nikdy nemusela, cožpak on za to může? Neděly se a nedějí se i dnes nejrůznější nepravosti, podfuky a podvůdky? Které klidně naši nejvyšší posvětí?

A pak už záleží jen na to, kdo použije soudné myšlení. Kdo je hejl, ten na to sedne. A pak mohou nastat problémy.

Konal jste dobrovolně, nikdo Vám nedržel na krku kudlu. Proto teď můžete obviňovat jenom sám sebe. Nikdo, ani ten Klaus, nemohl přece za to, že jste byl naivní a vlezl do oprátky. *ee* Jaga.

Je to něco podobného, jako: u nás žila stará paní. Měla syna, který vedl velice nevázaný život. Každý den byl v lihu. Paní pak běhala po vsi, spínala ruce a každému žalovala: Ti jeho kamarádi ho zase ožrali, ti mu dali...Nemohla pochopit, že on se ožral sám...;)

Proto se nemůžete schovávat za Klause. Do čeho jste vlezl, za to on nemůže. Jaga.

doplněno 23.01.16 06:30:

Poradíte mi? Pán je dost vznětlivý, já jsem mu příliš konkrétně neporadila. Chtěla jsem včas v určené době svůj příspěvek vymazat. Na co zbytečně prudit?

Zkusila jsem to celkem 2 x - včas. Celý text jsem zamodřila a odstranila. Zbyl jen prázdný rámeček. Přesto se můj příspěvek v otázce objevil.

JAK SE TEDY NECHTĚNÝ PŘÍSPĚVEK VYMAŽE? Můj mi vymazat nešel. Pokud jsou tam nějaké překlepy apod., jde mi to opravit dobře, odstranění ale NE. Díky za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]