Nejste přihlášen/a.
Řesím, zase jednu mojí velikou hloupost... Udělala jsem pěkný kopanec...
Chodila jsem s klukem, do tkereho jsem se zamilovala v dobe, kdy nás (me a moje deti ) opustil manzel(sel za jinou- ma kamaradka). Začali jsme spolu žít, ale potom se to zvrtlo a byl konec...ale náš vztah se nerozpadl. V březnu manzel prisel, ze by se chtel vratit, v dobe kdy jsme s pritelem meli problemy, a ja mu rekla, ze muze. Potrebovala jsem z naseho zivota dostat onu dotycnou osobu, ke ktere manzel odesel. Jenže co se stalo potom... Pritel prisel ze mne miluje a ja zjistila, ze ho porad miluju také...dokonce tak silne a moc, ze jsem delala vse proto, abych mohla byt zase s nim... V cervenci se manzel odstehoval zpet do sveho bytu ale uz bez ni... a najednou se pritel otocil a cim dal tim miň mne chtel vidat... dopadlo to tak , ze se se mnou rozesel... ale za tyden jsme se potkali a ja si ho vubec nevsimala , delalal jsem ze ho nepotrebuju, ze ho nevidim a on mi po hodince koukani napsal, ze nevi jak mne dostat z hlavy... chvilku jsme si psali , ja potom odesla s kamaradkou a po dalsi chvilce psani, jsme se dostali k tomu, ze mi napsal, jestli nechci prijit k nemu. Sel mi na proti a ja u nej zustala do rana a tim se to mezi nami znovu otevrelo. Rano mi napsal, že jsem mu chyběla, ale ze nemam tlacit. Nechci tlacit, ale nevim co delat, abych to mezi nami nejak nepokazila. Vlastne se bojim cokoliv udelat a on to ze mne citi a prijde mi, ze toho tak trochu zacal vyuzivat... hodne jsem ho zklamala, tim, ze jsem vzala zpatky manzela a on mi to jeste neodpustil. Ted je to takove, ze mu musim zavolat ja a kdyz zavolam je mily a dokonce chce abych u nej prespala, ale sam nezavola...Nechci radu , chci jen vás nazor na tuhle chaotickou situaci... dekuju vam mockrat...
Tak mám takový pocit, že jsem Vám před časem právě tohle předpověděl...? Mrkněte na dennapicu.pise.cz/.... Domnívám se, že tohle je řešení Vašeho případu, ačkoli Vám ještě zdaleka není čtyřicet.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.