Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žarlivost?

Od: technics odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, mel bych takovy dotaz.
Mam přitelkyni ja (20) ona (17).
Zjistil jsem że si večne s nekym dopisuje na facebooku. Tedy że nekdo ji napiše prvni a ona si s nim pak piše.Naposledy to bylo s mym kamaradem.Kdyż sem se ji zeptal proć to dela řekla mi że o nic nejde, at jsem v klidu nežarlim.Užiralo me to tak že jsem toho kluka chytl pod krkem a řekl co si jako mysli že ji furt piše. Od te doby toho nechal.Ale aby si psala takhle večne s dalšimi jak je, Co dela apod...každy den, jednou ji dokonce jeden kluk psal jak mu chybi na chatu, jak ji da pusinku, at mu pošle fotku zadku tak to už na me bylo moc.
Promluvil sem s ni o tom a už to nedela.
Muj dotaz tedy zni je tohle normalni aby si s nekym psala, nebo jsem přehnane žarlivej?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A jak víte, co ji kdo píše? Šmírujete ji? Ona je svéprávná a doposud svobodná a není Vašim majetkem. Dnes Vám vadí, že si s někým píše, zítra Vám bude vadit, že chodí mezi lidi, pozítří že se na někoho podívá a usměje... Kde je důvěra a tolerance?

martinaa*
hodnocení

1x

1.. je jí 17, je to dítě, málokteré sedmnáctce vydrží vztah déle

2. je normální si psát třeba s milionem kamarádů, ano

3. ale není v pořádku, že jí kamarád píše, že jí dá pusinku a ať mu pošle fotku zadku - resp. to v pořádku je, blbý je to, že jí to evidentně zvedá sebevědomí a připadá si žádaná

4. chápu, že ti to vadí - i když si zde spousta rádců hraje na soudce a kata, nevím, jak by se tvářili, kdyby tohle dělala jejich polovička

5. nicméně - jak to víš, co si ona píše? sama ti to řekla? nebo ti to ukázala?

6. nemáš žádnou pravomoc cokoli své holce zakazovat! i kdyby se ti stokrát nelíbilo, že si píše s někým na fb

hodnocení

0x

V případě, že spolu chodí dva lidi, nebo když jsou dokonce svoji, nesmí se žádný z nich bavit s nikým jiným. Nesmí spolu být, nesmí se smát a nesmí si ani psát na obličejové knize...

Stejně jak to děláte vy - vy přece od té doby s žádnou holkou nemluvíte a na žádnou se neusmějete...

že?

Mimochodem - vaším přístupem jste si právě udělal dost zásadní díru do vztahu - do roka jste rozejití, to vám prorokuji.

hodnocení

0x
Co čekáš od 17 letý holčiny? Jestli si myslíš že se bude chovat jako jeptiška tak navštiv chocholouška *smich*
A mam tucha že pokud nepřestaneš s tou rolí hlídacího psa tak tě brzo kopne do riti
Jak víš co jí kdo píše? Ty jí prolejzáš její poštu a soukromí? Ja bejt babou a todle zjistit tak tě ve vteřině pošlu k šípku *palec*

hodnocení

0x

No, jestli si s někým píše, to je v pohodě, jestli někomu posílá fotky zadku, to už moc v pohodě není, no a jestli seš velkej žárlivec, tak to je průser. To tě brzo pošle do zadele, neb chorobná žárlivost je cesta do pekel. A dopadá to tak, že se v budoucnu ona psychicky složí a ty se uchlastáš, nebo dostaneš flastr za ublížení na zdraví.

hodnocení

0x

Jak to, že si píšeš s lidma na poradte.cz? Tvoje partnerka by ti měla vážně domluvit a některé z nás chytnout pod krkem. Co si jako myslíš? A mám ti taky poslat fotku zadku?

figurek*
hodnocení

0x

Jsou i tací, kteří svůj mizerný charakter považují za zvláštnůstku nebo dokonce za přednost. A odtud moje odpověď na tvůj dotaz :

Ano, je normální aby si s někým psala a ty jsi přehnaně žárlivej. Kdo tě jednou bude mít doma, ten si užije.

hodnocení

0x

být já holka a mít takového kluka tak ho hnedka kopnu so zádele, z tohoto vzahu nic dobrého nevzejde

andri*
hodnocení

0x
Tak je správný že zarlis, není ti lhostejná a určité věci ti vádí. To je normální ve vztahu.Zkus ji položit otázku jestli to co dělá,by ji taky vadilo když by se to obrátilo.Ty budeš honit holky na webu a ona copak?
Od 17 ti létě slečny se to dá čekat.Věrná bude ale zkouší, tím si každý projde.Nikoho pod krk nechytej, když ti bude chtít být nevěrná tak zkratka bude.Jen flirtuje a to není hřích.
Jak píšu je dobře že si schopen se za ní rvat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]