Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Státní podpora stavebního spoření

Od: stavebko odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám starší stavební spoření, kterému letos v květnu končí vázací doba. Slyšel jsem že i na vklady ve výpovědní lhůtě se vztahuje státní podpora. A chtěl jsem se tedy zeptat, rád bych tam ještě teď poslal 20 000 Kč, pro tu nejvyšší podporu, poradil by mi někdo jak správně načasovat výpověď a poslání financí abych na tu podporu dosáhl (smlouva byla uzavřena 13. 5. 2010)? Děkuji mnohokrát

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Abyste dostal státní podporu i za rok 2016, tak musí být stavebko v platnosti k 31.12.2016. Takže dát výpověď v prosinci 2016. Výpověď poběží od 1.1.17 a peníze máte k dispozici počátkam dubna 2017

cicko*

Než začnete radit, bylo by vhodné nejprve si nastudovat potřebné aktuální informace.

iz*

! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.

hodnocení

1x

pckop o tom vůbec nic neví: musíte dodržet vázací dobu tj. do 13.5. 2016 to znamená do konce února zajít na stavební spořitelnu vypovědět smlouvu je tam 3 měsíční výpovědní lhůta tj vypovíte v únoru počítá se od 1.3.2016 peníze dostanete 1.6.2016 do 31.5. doplaťte 20 tis. kč a státní podporu dostanete na účet v dubnu 2017 nemusíte mít peníze celý rok na stavebním spoření tak bych to udělal já

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]