Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit syrovatku?

Od: gjfd odpovědí: 17 změna:
17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

sušená syrovátka bude k dostání v lékárně a v některých obchodech se sportovní výživou.

nebo: doplnky-stravy.heureka.cz/...

doplněno 19.01.16 21:36:

za mě moc dobrý, ale čerstvou jsem nikdy neochutnal, takže nemám srovnání. Mě to chutná podobně jako mléko. Je to plné cukrů... k čemu to chcete? jako energii po cvičení?

gjfd
hodnocení

A jak to chutna kdyz to rozmichan s vodou?
gjfd
hodnocení

Cetla jsem ted o tom na netu.. Ma to hodne vyuziti. Ja bych chtela zkusit na hubnuti (ze to pry dost nasyti..) A nebo na plet atd..
doplněno 19.01.16 21:42: A taky kvuli vitaminun.. Chybi mi hodne B

hodnocení

2x

Já piju syrovátku každý den a hlavně po cvičení. Dvě plné polévkové lžíce do hrnku a zaliju vroucí vodou. Je to vynikající. Čerstvou syrovátku nepiji, páč mi to smrdí. Jinak kupuji ji cca za 30Kč v Bille

hodnocení

1x

Samuraj, proč to pijete? Na co to pijete? Na co je to dobré? Jaké máte zkušenosti? *hej*

Babko, piji to 2x denně kvůli posilování na doplnění sacharidů po cvičení. Je to dobře stravitelné a je to taková náhrada klasického gaineru. A prý je to dobré na pleť, když se to na ní nanese, ale to opravdu nemám vyzkoušené :)

hodnocení

1x

Prosím vás, k čemu je ta syrovátka dobrá? Proč to pijí i lidé, kteří neposilují a ani necvičí? Proč lidé pijí syrovátku? Stále nechápu, asi proto, protože nevím, co to je klasický gaunier. A nechci umřít neinformovaná. *sok*

doplněno 21.01.16 08:22:

Samuraj a zas vím prd. K čemu jsou lidem, kteří necvičí, nemají výdej, sacharidy? Někdy mívám moc dlouhé vedení, omlouvám se. Vím, že syrovátku lije do hlavy spoustu lidí, ikdyž jim nechutná, ale nevím proč. Určitě ne kvůli sacharidům.

Babko - Gainer = Sacharid, víceméně :)

Proč to pijí lidé, kteří nemají zvýšený výdej energie netuším, to se musíte ptát jich, já jsem Vám řekl, proč to piji, ale u ostatních? Těžko říct.

gjfd
hodnocení

A co kdyz treba primicham trochu do mlika? Nebo granka? Bude to lepsi? :D chci to pit at se procistim zevnitr

gjfd, jaká látka v syrovátce vás čistí? A kakaem to potuplujete?

gjfd
hodnocení

Tak jsem si to dnes koupila umíchala s teplou vodou a moc mi to nechutnalo :D JAk to děláte vy?

když zředíte dobré mléko vodou taky není dobré. Zkuste si to namixovat silnější :)

gjfd
hodnocení

No to jsem zkoušela ale je to takové dívné.. :/

Musíte dát dvě polévkové lžíce (vrchovaté) do klasického hrnku a zalít horkou vodou a je to dobré, mě osobně to chutná.

gjfd
hodnocení

Tak jsem to dnes zkousela jak rikate a malem jsem se poblila :/ nejak mi to nechutna... Ale chtela bych to dostat do sebe neznate jinej zpusob?

No, jiný způsob než to vypít asi nebude. Ono ze začátku se to může zdát divné, ale po vypití 5 deseti hrnků už vám to nepřijde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]