za mě moc dobrý, ale čerstvou jsem nikdy neochutnal, takže nemám srovnání. Mě to chutná podobně jako mléko. Je to plné cukrů... k čemu to chcete? jako energii po cvičení?
gjfd
A jak to chutna kdyz to rozmichan s vodou?
gjfd
Cetla jsem ted o tom na netu.. Ma to hodne vyuziti. Ja bych chtela zkusit na hubnuti (ze to pry dost nasyti..) A nebo na plet atd.. doplněno 19.01.16 21:42: A taky kvuli vitaminun.. Chybi mi hodne B
Já piju syrovátku každý den a hlavně po cvičení. Dvě plné polévkové lžíce do hrnku a zaliju vroucí vodou. Je to vynikající. Čerstvou syrovátku nepiji, páč mi to smrdí. Jinak kupuji ji cca za 30Kč v Bille
Babko, piji to 2x denně kvůli posilování na doplnění sacharidů po cvičení. Je to dobře stravitelné a je to taková náhrada klasického gaineru. A prý je to dobré na pleť, když se to na ní nanese, ale to opravdu nemám vyzkoušené
Prosím vás, k čemu je ta syrovátka dobrá? Proč to pijí i lidé, kteří neposilují a ani necvičí? Proč lidé pijí syrovátku? Stále nechápu, asi proto, protože nevím, co to je klasický gaunier. A nechci umřít neinformovaná.
doplněno 21.01.16 08:22:
Samuraj a zas vím prd. K čemu jsou lidem, kteří necvičí, nemají výdej, sacharidy? Někdy mívám moc dlouhé vedení, omlouvám se. Vím, že syrovátku lije do hlavy spoustu lidí, ikdyž jim nechutná, ale nevím proč. Určitě ne kvůli sacharidům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.