Nejste přihlášen/a.
Je to hrozně nepříjemné, to vím docela jistě. Když budeš všechna znaménka hlídat a necháš je včas vyříznout, nemělo by se nic stát. To, že v minulých bylo několik buněk pozitívních, ještě zas až neznamená, že bys měl panikařit. Na myšlenku, že tvá kůže má snahu takhle blbnout, si muisíš zvyknout a hlídat se. Při dalším výskytu se zeptej lékaře na biologickou léčbu. Je nás hodně, kdo jsme rakovinu přežili a žijeme už mnoho a mnoho let, bez problémů. Asi si budeš myslet, že jsem úplně blbá, ale musím ti říci, že je i několik nemocí, se kterými si lékaři neumí poradit. A navíc, bolí jak prase!
Nedej se! Braň se svým černým myšlenkám, nemoci, doktorům i nechápavému světu. Drž se! To bude dobrý!
Dá se pochopit Vaše panika, ale pokud Vám znaménka opakovaně odstraňují, určitě jste právě proto pod kontrolou a odstraňují je včas. Lékaři znají dobu, za kterou to začne být nebezpečné a podle toho zvou na preventivní prohlídky. Byl jste jistě poučen čemu se vyhýbat a že pokožku budete muset hlídat. Jste na tom podobně, jako spousta jiných lidí, kteří mají např. polypy ve střevě a ti na ně ani nevidí. Také jsou odkázáni na preventivní odstraňování dřív, než se polypy zvrhnou v nádor. Já jich měla naráz 89. Všechny mi odstranili a chodím na kontroly. Zatím se vždy nějaký našel. Hlavu si s tím nelámu, věřím doktorům, že je to krátká doba do kontroly /2 roky/, aby se polypy zvrhly. U pokožky ta doba může být jiná, ale věřte, že ji znají. Takže, hlavu vzhůru, žijte dál svůj život, neotravujte si ho zbytečně strachem a dávejte pozor, aby Vás (zamyšleného) třeba někde nesrazilo auto! Nikdo nevíme dne , ani hodiny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.