Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest břicha, hlavy a v krku

Od: honza777 odpovědí: 2 změna:
Dobrý večer, mám asi od prosince občasné pobolívání břicha vlevo a právo na hoře, bolest hlavy a bolest v krku. Přestalo to jen na 4 dny a zase se to opakuje. A bolí mě břicho, že nemohu sedět delší dobu, občas píchá při nádechu v břiše i v leže. Byla jsem u obvodního lékaře a prohmatal mi břicho a říkal, že je to normální. Že to bude k chřipce je to normální? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobrý večer.
Nejsme Mudr.
Zajděte za ním znovu.
Příliš dlouhá doba bolestí...
To není normální !
Nechte se řádně vyšetřit.

hodnocení

0x

Takovéhle bolesti břicha jsou u dětí velice časté. Bývají jako ohlašovatelé chřipky nebo angíny. Má to něco, co je spojeno se žlázami s vnitřní sekrecí. Z toho je ta bolest v břiše. Je potřeba klid v teple, v poloze spáče. Dostatek tekutin, které bakterie vyplaví. Vitamíny na škodu rozhodně nejsou. Je potřeba probudit imunitní systém. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]