Nejste přihlášen/a.
Snažím se najít holku na vztah a vztahům ani holkám nerozumím, chybí zkušenosti. V sobotu jsem byl na plese a seznámil jsem se tam s jednou dívkou. Tancovali jsme, vzájemně se pozvali na panáka a ona mi potom navrhovala, že bych mohl na ples k ní do vesnice za dva týdny a že bych u ní mohl spát (mám to daleko). Já byl připitej, tak přesně nevím, co vlastně o tom plese říkala. Ale dávala mi na sebe číslo a říkala, ať jí napíšu na facebooku. Vím, že jsem si o to číslo neříkal, dala mi ho sama od sebe.
Tak já nevím co tím myslela. Jestli chce, abych šel jen na ten ples a domluvil se s ní. Nebo jestli chce mít nějaké rande. Nebo jestli to nechává na mě. Problém je, že je asi o dva nebo tři roky starší, mně je 22, proto váhám. Mně se na ples v její 20 km vzdálené vesnici, kde nikoho nebudu znát, ani trochu nechce, já bych bral to rande. Zatím. Ples byl v sobotu večer a teď je pondělí a já jí ještě nenapsal. Něco jí napsat musím, protože si ani nepamatuju, kdy jsem naposledy od holky dostal číslo, takže toho musím využít. Asi jí napíšu něco ve stylu, jestli by se mnou někam šla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.