Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvykání kouření

Od: mliskutin* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím, nevíte někdo, jestli někdo na jižní Moravy neprovozuje kogniktivní metodu odvykání kouření nebo něco taky dobrého pro odvykání kouření? Nechci champix, žvýkačky, inhalátor, náplasti ani biorezonanci. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Do modrého vyhledávacího okna zadejte - jak přestat kouřit- a v archivu najdete buď způsob nebo inspiraci.

host*
hodnocení

0x

zcela zdarma: najdi si dívku nebo ženu, které smradlavý kuřák vadí a v okamžiku, kdy jí chce dát pusu, tak se zhnuseně odvrátí... to snad je dostatečný důvod přestat kouřit.

druhý argument: zkus obětovat kapesník, nebo pokud nechceš ničit látkový, vem si papírový kapesníček. Normálně potáhni z cigarety, přilož si na pusu složený kapesník nebo papírový kapesníček a vydýchni přes něj. Až uvidíš ten žlutohnědý hnus z dehtu a dalších smradů co v dýmu z cigarety je a uvědomíš si, že při každém šluku z cigarety totéž zůstává v plicích, přestaneš sám. Pokud ne, dostaneš pár facek od maminky, až bude chtít ten smradlavý kapesník se žlutohnědým zadehtovaným flekem vyprat a to by tě snad mohlo přesvědčit.

Nejlépe je přestat kouřit vlastním rozhodnutím a vlastní vůlí. Držím palce. Jde to...

figurek*
hodnocení

0x

ale no tak. Vy chcete odvykat, ale tak, abyste se u toho moc nenadřel. Jestli opravdu chcete přestat, pak udělete to co já.

1/ Cigára zahoďte a už si nikdy nezapalujte.

2/ Nechoďte nikam mezi kuřáky, i když jsou to vaši kamarádi.

3/ Když dostanete chuť, sedněte si na ruce.

A nevykládejte mi, že to nejde. Když se chce, jde úplně všechno. Ale musíte opravdu chtít.

Ten sed na rukou je dobrý nápad:-D to na sobě vyzkouším ))

hodnocení

0x

Kouřila jsem a najednou jsem z toho přestala mít požitek. Cigarety mi nechutnaly, smrděly mi. Přemýšlela jsem o tom a říkám sama sobě: Stojí to plno peněz, zdravé to není, navíc mi to poslední dobou ani nechutná. Proč to vlastně dělám? Co z toho mám?

Přestala jsem kouřit ze dne na den, dneska už je to spousta let. Bez pomocných berliček - náplastí, žvýkaček či jehliček. Prostě jen tak. A šlo to. Už jsem se k tomu nikdy nevrátila. Tělo si asi samo řeklo, že už toho má dost, tak jsem ho poslechla.:)

Jenže jsme holt každý jiný, co jednomu nedělá problémy, s tím druhý nepohne. Tak ať se Vám zadaří. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]