Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, nevíte někdo, jestli někdo na jižní Moravy neprovozuje kogniktivní metodu odvykání kouření nebo něco taky dobrého pro odvykání kouření? Nechci champix, žvýkačky, inhalátor, náplasti ani biorezonanci. Děkuji
zcela zdarma: najdi si dívku nebo ženu, které smradlavý kuřák vadí a v okamžiku, kdy jí chce dát pusu, tak se zhnuseně odvrátí... to snad je dostatečný důvod přestat kouřit.
druhý argument: zkus obětovat kapesník, nebo pokud nechceš ničit látkový, vem si papírový kapesníček. Normálně potáhni z cigarety, přilož si na pusu složený kapesník nebo papírový kapesníček a vydýchni přes něj. Až uvidíš ten žlutohnědý hnus z dehtu a dalších smradů co v dýmu z cigarety je a uvědomíš si, že při každém šluku z cigarety totéž zůstává v plicích, přestaneš sám. Pokud ne, dostaneš pár facek od maminky, až bude chtít ten smradlavý kapesník se žlutohnědým zadehtovaným flekem vyprat a to by tě snad mohlo přesvědčit.
Nejlépe je přestat kouřit vlastním rozhodnutím a vlastní vůlí. Držím palce. Jde to...
ale no tak. Vy chcete odvykat, ale tak, abyste se u toho moc nenadřel. Jestli opravdu chcete přestat, pak udělete to co já.
1/ Cigára zahoďte a už si nikdy nezapalujte.
2/ Nechoďte nikam mezi kuřáky, i když jsou to vaši kamarádi.
3/ Když dostanete chuť, sedněte si na ruce.
A nevykládejte mi, že to nejde. Když se chce, jde úplně všechno. Ale musíte opravdu chtít.
Kouřila jsem a najednou jsem z toho přestala mít požitek. Cigarety mi nechutnaly, smrděly mi. Přemýšlela jsem o tom a říkám sama sobě: Stojí to plno peněz, zdravé to není, navíc mi to poslední dobou ani nechutná. Proč to vlastně dělám? Co z toho mám?
Přestala jsem kouřit ze dne na den, dneska už je to spousta let. Bez pomocných berliček - náplastí, žvýkaček či jehliček. Prostě jen tak. A šlo to. Už jsem se k tomu nikdy nevrátila. Tělo si asi samo řeklo, že už toho má dost, tak jsem ho poslechla.
Jenže jsme holt každý jiný, co jednomu nedělá problémy, s tím druhý nepohne. Tak ať se Vám zadaří. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.