Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes jsem v zaměstnání dostala nabídku o kunčení pracovního poměru z důvodu netýmovoti, na základě zpětné vazbya údajně chějí lidi kvůli mě skončit, já ji odmítla (dohodu o ukončení pracovního poměru).Měla jsem dohodu s Compliens,ale k té se ani nedostanu a přitom ji plním.
Schůzka trvala cca 1,5 hod já požádala o zápis a zápis se skládá ze 4 vět. Bylo mi změněno hodnocení a byla jsem přeřazena na práci kde je možná velká chybovost, též mi bylo sděleno, že budu dostávat vytýkací dopisy.Reference pro možné nové zaměnavalele budou údajně pro mě výhodné. Chěla jsem se zptat zde je možná nějaká obrana?
Předem děkuji
Jste bezesporu v právu, ale to je tak asi všechno. Pokud zaměstnavatel za přispění dalších zaměstnanců bude vám chtít prokázat, že si neplníte, něco porušujete, tak to taky prokáže.
Samozřejmě můžete bojovat. Přednějsí je však zachovat si zdraví a především to psychické - máte jen jedno. Nač vám bude nějaké soudní vítězství, když budete do konce života na práškách. Takže moje rada zní: za takových podmínek se na to vykašlete, zkuste si vyjednat nějaké slušné odstupné a dohodou odejděte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.