Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vazili byste si po tomto porad kamaráda?

Od: flancek odpovědí: 16 změna:
Přeji dobré ráno,
Kamarád celou dobu věděl, že se mi líbi jedna slečna (znám ji 4 roky, ale hodně jsme se sblížili az na jedné společenské události). Kamaradovi jsmem ji ukazoval a logicky se mu líbila taky a on ji taky. Je taky seznamen s mojí dovednosti projevit zájem a s mým vztahem s jinou slečnou, který je už dávno ta tam.
Od jednoho zdroje jsem se dozvěděl, že byl u ni a když jsem mu psal, jestli by mi řekl, že by s ni a nebo má sni plány, jestli by mi to řekl - samozrejme, že ano. Pak mi psal, ze u ni byl a ze k ni pojede i zítra a pozítří a samozrejme to podal jako ironii a ať se uklidnim a vzpamatuju. Pak mu to asi došlo a sesli se osobne - zapíral to do chvíle, kdy jsme s eo točil k němu zády a sel domu.
Brali byste to jako kdo dřív přijde, ten dřív mele a nebo by jste to kamaradovi nikdy nudělali? Pak jsem se dozvěděl, že ona s nim nechce byt kvůli me, že se mnou se hcd bavit a na to me zná dost dlouho a nechce dělat peklo.
Klidne ať si jsou spolu, ale kamarád to pak není a tim co řekla, tak to vypadá, že si me vazi víc, než "dobrej kámoš".
doplněno 18.01.16 04:29: Oprava: ..., tak to vypadá, že si me vazi víc, nez muj kamarád.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
"Kamarád taky rád." Takže vás má na povídání, kamaráda na to druhý. Všechno je, jak má být. A co se týče dotazu: Ženských je všude plno, ale kamarádů?
ladana

Nechápu. Pro mě by to byl už jen známý.

Žádný kamarád.

Přesně tak, kamarád sice taky rád, ale normální kamarád něco zkouší až ve chvíli, kdy ten první neuspěje. Taky bych s ním skončil.

hodnocení

1x

"Kdo zaváhá, nejí a nevládne". Vy jste zaváhal. A ztratil kamaráda.

iz*
hodnocení

1x

Promiň, ale jestli se vyjadřuješ tak, jako zde, nemuselo

kamarádovi vůbec být jasné, že máš o dívku i jiný zájem.

(Měl by ses naučit vyjadřovat jednoznačně.)

_____

Kamarád se mohl domnívat, že je to "jenom" kamarádka, obzvláště, pokud věděl o tvém vztahu s další slečnou. Další problém vidím v tom, že s kamarádem (možná ani s tou dívkou) nejednáš přímo, ale že "se dozvídáš od jiných", že tvůj kamarád u ní byl, případně od dalších "jiných", že ta dívka s ním nechce být...

Dokud se nenaučíš se jednat s lidmi na rovinu, můžeš narazit víckrát.

(Podle zde nemusí jít o chybu tvého kamaráda.)

ladana
hodnocení

0x

Tak zcela určitě ne. Důvěra se buduje dlouho a ztratit ji lze ve vteřině.

Na utěchu Ti posílám krásnou písničku. Vypráví o muži, který se zamiloval do ženy svého přítele. Ale svého přítele nepodrazí a vysvětluje proč ho nezradí. Protože je to jeho přítel.

- Vím, proč pláčeš, proč se trápíš,

žiješ ve studeném světě,

ale já nemám na to právo,

jsi žena mého přítele...-

hodnocení

0x

Ne, jeho bych si po tomto vážit nemohla, ale toho děvčete ano!

hodnocení

0x

Bohužel v tomto případě asi opravdu platí pravidlo, "kdo dřív přijde..."

Kamarádství sem, kamarádství tam...jak se jedná o ženský, tak nikdo nezná bratra :)

To sice platí, ale o tom ta otázka není. Otázka je, jestli to kamarádství může pokračovat i potom. A já myslím, že ne.

Může pokračovat, co by nemohlo, ale asi už v něm asi nebude taková důvěra jako dřív.

mecik*
hodnocení

0x

Těžko to může být kamarád, když mne podvádí.JEDNA Z HLAVNÍCH VLASTNOSTÍ KAMARÁDA JE, ŽE SE NA NĚJ DÁ VŽDY SPOLEHNOU, ŽE MI NELŽE Jako se rodina rozhádá často kvůli dědictví, tak kamarádství končí tím, že jeden vůči druhému udělá podraz.Já bych mu to nemohl odpustit, tohle je zákon džungle a ne civilizovaných lidí.

hodnocení

0x

Zdravím, to dělají i ženské "kamarádky". Měla jsem takovou. Věřit mu už nemůžeš.

doplněno 18.01.16 17:08:

Pro ivzes: Ta kamarádka mi říkala, že nemluvím jednoznačně a jasně. Tak jsem si myslela, že je chyba na mé straně a dala jí další šanci v kamarádství. Příště mi udělala to samé a pak přišly další lži. Nevěřit, nekamarádit, nenechat se zmanipulovat. Dát jen jednu šanci, jinak to bude dělat dál a dál a lhát, žes něco neřekl nebo to jinak řekl atd. Místo, aby se ta osoba ti omluvila, hodí to na tebe, že tys něco neřekl nebo to řekl jinak nebo žes byl opilý a nepamatuješ si atd. Ale ty sám víš, jak to bylo.

figurek*
hodnocení

0x

Nejsi první ani poslední.

Znáš Puškinovu veršovanou historku Evžen Oněgin? Možná ses o ní učil ve škole. Má hodně tvrdý konec. Oněgin vlezl do zelí Lenskému, svému nejlepšímu kamarádovi, oblboval jeho vyvolenou a Lenskij, jeho nejlepší kamarád, ho vyzval na souboj. Oněgin ho zastřelil.

Prostě kámoši jak mají být.

flancek
hodnocení

Tak dnes mi psala, že ji stále pise, aLe prostě on je pro ni cizí a me zná a má me rada. Takže to bude muset pochopit.
Ted začínám vnímat pocit, který je mezi lidmi a zvířaty asi typicky (v tomto případe samci) - bylo ti to prd platný a myslel si, že ze me budeš dělat hlupáka, prohrál si.
Tak jak jsem si s kamosem psal, tak ted mi vůbec nepiše a jsem zvědav na další setkání - Moji slabinou je asi to, že nedokážu neodpustiť a Te slečny si vazim ještě víc. Tohle jsem zazil poprvé, že tak dokáže holka uvažovat.

Flancek, nepovídej něco o kamarádovi nebo slečně. Je to jednoduché:Ty nevíš, co chceš. Nejspíše oba mít nemůžeš.

doplněno 20.01.16 07:23:

Flancek, tahle záležitost není o hormonech! To vůbec! Kdyby se jednalo jen o hormony, pak by před ním holky nestíhaly prchat.

flancek
hodnocení

Tak jsem ztratil kamaráda...
Je zajimave co udělá s dvěma chlapy progesteron a estrogeny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]