Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Darek k 18

Od: fdhh odpovědí: 11 změna:
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

0x

Zaprvé záleží v jakém jste s ním poměru - rodič, sestra, bratr, přítel, přítelkyně, manžel, manželka, atd. a za druhé co se mu líbí...

fdhh
hodnocení

Je to muj pritel

hodnocení

0x

Vycházejte z jeho zálib a z Vašich financí. Např. - jakou poslouchá muziku, jaké filmy sleduje (cd, dvd)?

ec8tuvy
hodnocení

0x

Nealkoholické pivo *smich*

daniel*
hodnocení

0x

Fajn společně strávený den - někam zajít například, nebo nějaký dárek záleží co ho baví .. ;) a taky kolik do toho chcete dát peněz

... a nejenom den :)

daniel*

*smich* já myslím že se toho všichni dovtípili ... já to nechtěl psát neboť už jsem jednou byl uchylem nazván :-D

lucie*
hodnocení

0x

pánský náramek na ruku,z chirurg.oceli ...třeba takový ten s destičkou.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, inspiraci snad najdete i zde ve Volné diskuzi - tam je podobných otázek už více. Tedy, takových, kdy osoba, která toho, který má být obdarován asi vůbec nezná, ale myslí si, že ho znájí rádci zde a poradí přesně a konkrétně. Zdravím!

P.S. Možná vycházíte z toho, že 18té narozeniny jsou jen jednou za život .

figurek*
hodnocení

0x

velký kovaný zavírací nůž.

hodnocení

0x

Záleží na financích, poměrech a postavení rodin, hloubce vztahu, zálibách - někomu stačí pusa, někdo do kina, někdo večeři se sexem, někdo by rád knihu,...Není možné poradit relevantně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]