Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit

Od: zlomenylibor odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám přítelkyni ale musela se odstěhovat daleko odemně nevím co mám udělat abych jí zase viděl . Nemohl by mi někdo poradit? Děkuji předem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

2x
prjet za ni. pak ji zase uvidite.
zlomenylibor
hodnocení

Vím ale přestěhovala se na slovenska přesněji přes 380 Km daleko a její rodiče mně moc nemusí

mot
tak se potkejte nekde na pul cesty.

hodnocení

0x

Důležité je to, jestli je to opravdu jenom přítelkyně, jak píšete, tedy kámoška. S takovou si můžete psát či telefonovat.

Pokud je to ale spíš Vaše dívka /nevím, proč to nikdo poctivě nenapíše jak to je, snad se za své kluky a holky stydí?/, a máte ji opravdu rád, scházejte se. Ať ona přijede k Vám, nebo se potkejte třeba v Brně.

Další věc je, kolik je vám oběma let, zda dosud studujete, či už pracujete. Pokud oba pracujete, hledala bych další řešení: svatba, společný život. Pokud ještě studujete, aspoň si psát, volat a těšit se na ten budoucí společný život.

Jezděte za ní. Proč Vás její rodiče nemusí? Něco jste jim provedl, nebo chtějí pro dceru "něco lepšího"? Jezděte za ní, třeba je Vaším chováním přesvědčíte, že se mýlili. Také jsem ke svému budoucímu zeti měla zpočátku různé výhrady, dneska vidím, že je to hrozně prima chlap, který se dokáže postarat o rodinu a je s ním sranda. Jaga.

zlomenylibor

Ano je to moje dívka . A jak ste řekla její rodiče mně nemusí , oni by si představovali asi o dost bohatšího partnera pro jejich dceru . A ano oba ještě studujeme :( ale těšíme se na sebe čím dál tím víc . Děkuju všem co mi pohli , nejdříve jsem si myslel že mi tady nikdo neporadí ale spletl jsem se . Děkuju všem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]