Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jsem kluk, je mi 17 let a měl bych dotaz: Jako každý člověk prostě a jednoduše masturbuji.. Mám chvilky kdy mi stačí jedno vyvrcholení a prostě už se mi nechce.. ale někdy prostě mám chvilku kdy chci ještě alespoň jednou... a to je ten problém.. na poprvé je to vždycky "lehké" a fajn.. ale na podruhé je to velmi namáhavé, a strašně těžké se "udělat"... a už to taky není jako na poprvé.. - to samé při sexu.. Když už teda spím s holkou tak se "udělám" 1x a potom už to strašně dlouho trvá než se udělam po 2x :/ ... Je to věkem? Nebo nějaká vada - od mala mám jen jedno varle.. může to být tím? :/
Btw... když už jsme u tohoto tématu, chci se zeptat do kolika let roste penis.. né, že bych to nějak potřeboval ale zajímá mě to 

Předem děkuji za ROZUMNÉ odpovědi.
Nejsem chlap, ale ... ![]()
1. je úplně normální, že někdy chce člověk jednou a jindy víckrát. Nálady jsou proměnlivé a chuť taky ![]()
2. taktéž je úplně normální, že po první ejakulaci ta druhá trvá déle - zpravidla mnohem déle. Ber to tak, že jsi vyprázdnil obsah, a ten se musí teprve dotvořit, aby bylo zase co vydat.
3. počet varlat s tím rozhodně nesouvisí ![]()
4. penis roste tak dlouho, dokud roste a vyvíjí se jeho majitel, tj. do 19-21 let. Nečekej ale, že za dva roky bude mít o pět cm víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.