Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jsem kluk, je mi 17 let a měl bych dotaz: Jako každý člověk prostě a jednoduše masturbuji.. Mám chvilky kdy mi stačí jedno vyvrcholení a prostě už se mi nechce.. ale někdy prostě mám chvilku kdy chci ještě alespoň jednou... a to je ten problém.. na poprvé je to vždycky "lehké" a fajn.. ale na podruhé je to velmi namáhavé, a strašně těžké se "udělat"... a už to taky není jako na poprvé.. - to samé při sexu.. Když už teda spím s holkou tak se "udělám" 1x a potom už to strašně dlouho trvá než se udělam po 2x :/ ... Je to věkem? Nebo nějaká vada - od mala mám jen jedno varle.. může to být tím? :/
Btw... když už jsme u tohoto tématu, chci se zeptat do kolika let roste penis.. né, že bych to nějak potřeboval ale zajímá mě to
Předem děkuji za ROZUMNÉ odpovědi.
Nejsem chlap, ale ...
1. je úplně normální, že někdy chce člověk jednou a jindy víckrát. Nálady jsou proměnlivé a chuť taky
2. taktéž je úplně normální, že po první ejakulaci ta druhá trvá déle - zpravidla mnohem déle. Ber to tak, že jsi vyprázdnil obsah, a ten se musí teprve dotvořit, aby bylo zase co vydat.
3. počet varlat s tím rozhodně nesouvisí
4. penis roste tak dlouho, dokud roste a vyvíjí se jeho majitel, tj. do 19-21 let. Nečekej ale, že za dva roky bude mít o pět cm víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.