Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zase mě bolí zub a dásně

Od: kacivl odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
chtěla bych poradit...
Před týdne jsem šla se slzami v očích k zubařovi kvůli bolesti zubu a trochu i dásní. Prý jsem měla zánět. Dostala jsem anestezii a něco s tím udělal. Vyčistil atd. Dal tam prý nějakou vložku a mám se stavit za 14 dní na zádělání či co. Bolest druhý den celkem povolila. Občas v tom při námaze cuklo. Nejspíš nerv.
Dnes mě to chytlo znova. Cuká v tom i když nedělám. Né tolik.. Ale když jdu třeba do schodů. tak v tom cuká jako něco.
Co na to pomáhá? Přemýšlím o hřebíčku a pak si vezmu paralen..
Jestli to nepřestane mám jít v pondělí znovu k zubaři? Budu opět platit 150 kč za vložku kdyby něco? Myslíte, že je to zase zánět?
Děkuji moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Podle mě ti vyčistil kořenový kanálky, čímž tak trochu "píchl do vosího hnízda", nejspíš ti tam dal "umrtvující vložku" samozřejmě to poté den nebo dva bolí, ale týden by to určitě bolet nemělo.

Takže já bych spolkl kouzelnou růžovou tabletku a šel na zubní pohotovost hned a poslední, co bych řešil, by bylo 150 kaček...

paw*
Pokud to jde vydrzet, pockejte do pondeli a zavolejte zubarovi a domluvte se s nim. Pohotovost az jako posledni moznost.

wasube*
hodnocení

0x

Zub "ožerte" vodkou či slivovicí. Vy to nepijte, jen ten zub v tom namáčejte.

Já si tak vyplachovala pusu se zánětlivým zubem a pomohlo to.

Protože mi začal silný zánět a já to dezinfikovala, bolest ustoupila, zánět odešel..

Pokud ale ani potom bolest nepřestane a naopak by došlo k otoku,

tak peníze nepeníze - hned zubaře. At se Vám zánět nepřenese do dutin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]