Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holky, jsou i nejake takove?

Od: jojo700 odpovědí: 7 změna:
chybi mi mazleni, tuleni k holce. Jsou ale vubec holky takove ve veku 15-20let? pripadaji mi vsechny stejne.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

jj, do jisté míry jsou všechny stejné a skutečně odmítavá je málokterá.

Jen nesmíš smrdět jak popelnice, nesmíš mít špinavé ruce a nehty, nesmí z tebe tahnout jak z lihovaru, nesmíš je bavit historkami jak jste se porvali na fotbale, nesmíš je hned na prvním rande začít osahávat a nesmíš jim vykládat, jaká prsa mají holky naproti v baráku. Dodrž tyto zádady a určitě se k tobě nějaká přivine.

lola*

Neřekla bych to líp..=);) Ony jsou ženy celkem složitý na pochopení..=))*smich**hi* Jedné se líbí to a druhé zase to..=)) Jedna je drsná a druhá romantická..=))*nevi*

rocco*
hodnocení

1x

Si nehledej holku podle mámina vzoru a jukni se po protikladu.

jojo700
hodnocení

nevim, jak te tohle napadlo. Hledam si nekoho, kdo mi vyhovuje a ne vzdycky to musi byt protiklad ne?

lola*
hodnocení

1x

Musíš hledat..=);) Určitě někde čeká taková co se ráda pomazlí..=));) Ono to příjde až bude ten správný čas..=) A možná hledáš na těch špatných místech..=) Zkus se poohlídnout někde jinde..=)

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, máte dobrý postřeh - z anatomického hlediska jsou všechny ženy a dívky stejné. Ten rozdíl je uvnitř a není hned vidět. Hledejte si romantickou nebo až melancholickou dívku, která bude přístupná dlouhému se "držení za upocené ruce" a jemným dotekům. Možná je určitým vodítkem elegance v oblékání a chování. Takže, ty "náctileté sprosté drsňačky" vynechte a hledejte "tichou vodu". Zdravím!

stonek*
hodnocení

1x

Já jsem míval opačný "problém" ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]