Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možnost otěhotnění?

Od: xindl odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, dneska jsem poprvé spala s klukem a udělali jsme se rukou oba. Včera mi skončili měsíčky. Jak velká je šance otěhotnění, kdyby jsme si náhodou nedali pozor a třeba by mi tam zajel rukou kterou utíral sperma, apod.? Hrozně se bojim, bylo to fakt poprvý :/ i Jeho poprvý. Děkuju všem moc za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No, to by bylo vážně k naštvání - poprvé, den po menstruaci a ještě otěhotnět rukou, že? Zachovejte klid a naučte se používat kondom. Ten vás bude chránit nejen proti početí, ale i proti pohlavním chorobám.

repkin*
hodnocení

0x
Jak velka je sance? To ti nikdo presne nerekne. Kazdopadne sance je. Kdyz pokladas takovy dotaz, doslo k chybe u tebe, u nej, u rodicu, kamaradek a ve skole. Vsichni totiz vsude mluvi o bezpecnem sexu, ktery jste evidentne nepraktikovali.

fidonet*
hodnocení

0x

Nulová, nebo téměř nulova. Pokud je to přesně jak píšete, počítejte s tím, že tentokrát je to OK. Příště přemýšlet, nenechat nic na klukovi, počítat s ochranou, jedna je většinou nedostatečná, přesněji ta gumová. Lepší a téměř 100% je antikoncepční.

Nenapsala jste věk, takže hádám velmi mladá. Takže neudělat blbost, těhotenství a jeho následky jsou na celý život. Byť je to krásné být maminkou, ale chce to čas, mít na to věk, rozum, zajištění, tedy vzdělání, peníze, jistotu zaměstnání a kvalitního partnera.

Ale zpět k otázce.

Nebojte !

hodnocení

0x

Už někdo otěhotněl na záchodovém prkýnku? Pravděpodobnost je asi stejná, tedy nulová.

hodnocení

0x

Zase si nějaký puboš dělá legraci!?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]