Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek k padesátinám

Od: atrama® odpovědí: 8 změna:

Ví někdo co koupit úspěšnému muži k padesátým narozeninám?Spíš nápad,vtip nemusí být nákladný,on víceméně vše má...Děkuji za rady,má rád cestování,zahradu,svoji práci se dřevem,rodinu,děti,cestování,prostě normální,pohledný, dnešní muž.*vtip*

doplněno 08.09.09 10:14:

Děkuji za tipy,něco určitě vybereme,zaujaly mě ty věci z roku narození,ale kde je sehnat.Tím,že vše má,jsem myslela vše potřebné k normálnímu životu,milionář není...Ten pozemek na měsíci mě pobavil...Díky.:DJe to až v listopadu,tak do té doby něco seženu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sezente cokoliv 50 let stare. Tedy z roku jeho narozeni - nejlepe i ze stejneho dne. Noviny, whisky, sampanske, veterana, album pisnicek,...

katerina*
hodnocení

2x

v papírnictví prodávájí velké certifikáty pro kulatiny takže i 50 let tam najdete je to moc hezké dělají to ve velikosti A4. No a pak k tomu nějakou maličkost.

doplněno 07.09.09 12:25:

buď se vrátit zpět o 50let jak již tu bylo řečeno a nebo jít s dobou a dát trochu netradiční dárek jako je třeba domácí mraveniště v antiqvariu, aqvarium s meduzami atd. tady máte stránku pro inspiraci snad se vám něco bude líbit.

kvalitnidarky.cz/...

fell*
hodnocení

2x

Pokud má rád pivo tak bych navštívila pivní galerii a koupila piva různých známých i neznámých značek - hezky to zabalí a dají k tomu půlitr a tácky *pivo* jináč nevím :) Ale pamatuju si, že bratr dovezl značku 5Oku strejdovi, to je ale extrém, jsme tak trochu ulítlá rodinka - kde značku vzal neřeším, přítel dopravák by ho asi zabil *smich**stop*

hodnocení

0x

Nakoukněte do větší trafiky nebo železářství. Mívají krásné kapesní zavírací nože?*hej*

hodnocení

0x

Když už má skoro všechno, má také pozemek mimo naši planetu?
lunarniambasada.cz/...

mil®
hodnocení

0x

Já jsem dostal teplé bačkory, porcelánku fajfku s příslušenstvím, toaletní papír a dřevěné brikety, mimo jiné*smich*

tesyk*
hodnocení

0x

Mě dali tandemový seskok padákem ze 4000metrů. Hezký zážitek, za posledních 50 let ten nejrychlejší...

amlim*
hodnocení

0x

Má opravdu vše? Lásku? Pohodu? Jste partnerka? Týden společné luxusní dovolené nebo pánský náramek(řetěz) a romantickou večeři ve dvou ,podle financí, Přeji správný tip;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]