Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se odstranit zimomřivost?

Od: dota* odpovědí: 6 změna:

Myslíte si, že když je někdo hodně zimomřivý, že se toho zbaví tím, že se bude otužovat? Že potom už zimomřivý nebude?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, otužováním a také pohybem se dá zimomřivost odstranit. Jestliže je někdo, bez pohybu stále jen zabalený v oblečení a dekách, pak je mu zima. Stačí rozproudit krev, rychleji se pohnout. Nejen tím, že se zimomřivý rychlým krokem přesune z gauče k ledničce. :-D

hodnocení

0x

Podobná otázka už tu byla a tam kdosi psal, že čínská medicína zimomřivým lidem otužování přísně zakazuje.

Já se otužoval léta a zmimořivosti mě to nezbavilo...

hodnocení

0x

Myslím, že jistá šance tu určitě je, neb otužování je prý zdravé a prospěšné pro tělo i ducha. I když, neduvedu si představit zimomřivce, jak leze do studené vody. Já bych se radši zimovřivosti zbavil změnou lokality. Třeba Florida, Miami by nemuselo být špatné. :)

:-D Jakmile někdo řekne otužování, tak hned někdo jiný vidí chlapa se sekerkou, jak vysekává díru do ledu, aby se mohl vykoupat. :-D Otužování je něco jiného. Ranní mytí obličeje ve studené vodě, sprcha o pár stupínků chladnější než horká, o spodní košilku méně, o tom, že z domu k tramvaji za 3 minuty nemusím být nabalený jako Eskymák. Atd.

joudic*
hodnocení

0x

funguje to presne jak rikate :) a proto vytapim na 30C *smich*

hodnocení

0x

Mám zkušenost s homeopatií. Stačila 1x kulička /2 ks?/ pod jazyk a když jsem vyšla před ordinaci, začaly mně nohy zázračně hřát. Zůstalo mi to napořád. Důvod ledových nohou u sebe, ale neznám. A byla jsem tam úplně s něčím jiným. Toto byl jen bonus navíc. Když mi Dr. řekl, že mne zimomřivosti zbaví, tak o to mi v dané chvíli šlo nejméně. Tak tedy žádná sugesce, jak se někteří vyjadřují o homeopatii, ale překvapivý výsledek. A ne, že mě tu zase někdo osočí z nekalé reklamy! To už bych nemohla poradit fakt nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]