Nejste přihlášen/a.
Myslíte si, že když je někdo hodně zimomřivý, že se toho zbaví tím, že se bude otužovat? Že potom už zimomřivý nebude?
Myslím, že jistá šance tu určitě je, neb otužování je prý zdravé a prospěšné pro tělo i ducha. I když, neduvedu si představit zimomřivce, jak leze do studené vody. Já bych se radši zimovřivosti zbavil změnou lokality. Třeba Florida, Miami by nemuselo být špatné.
Jakmile někdo řekne otužování, tak hned někdo jiný vidí chlapa se sekerkou, jak vysekává díru do ledu, aby se mohl vykoupat.
Otužování je něco jiného. Ranní mytí obličeje ve studené vodě, sprcha o pár stupínků chladnější než horká, o spodní košilku méně, o tom, že z domu k tramvaji za 3 minuty nemusím být nabalený jako Eskymák. Atd.
Mám zkušenost s homeopatií. Stačila 1x kulička /2 ks?/ pod jazyk a když jsem vyšla před ordinaci, začaly mně nohy zázračně hřát. Zůstalo mi to napořád. Důvod ledových nohou u sebe, ale neznám. A byla jsem tam úplně s něčím jiným. Toto byl jen bonus navíc. Když mi Dr. řekl, že mne zimomřivosti zbaví, tak o to mi v dané chvíli šlo nejméně. Tak tedy žádná sugesce, jak se někteří vyjadřují o homeopatii, ale překvapivý výsledek. A ne, že mě tu zase někdo osočí z nekalé reklamy! To už bych nemohla poradit fakt nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.