Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám nasledující problém:
Na ruce se mi děla takový exem (taková jako hodně vyschal kůže to vypadá a docela svědí). Doktorka zkoušela už různe mastičky/prášky, ale efekt nula.
Teď mi ale jedn moje známá doporučila, ať na to zkusim mastičku z konopí, že jí to na exemy různé pomáha a že mi ji trochu dá(rači neřeším, kde to vzala). Docela bych to i zkusil, ale mám strach, jestli z toho nezůstane něco v krvi a nebo jak dlouho. Docela hodně jezdim autem a teď se dělají ty testy i na drogy. A vite jak, nahoda je blbec, stane se nehoda, udělaji test na drogy a jsem v ****. Tak nevim jestli to za to stojí.
Díky za odpověď
S kožní lékařkou musíte mít trpělivost. Kožaři jsou trošku šamani. Co jednomu jednoznačně pomůže, tentýž lék druhému pohorší. Je potřeba vytrvat a hledat, než naleznete.
A taky zkuste v pracovních oděvech za pár šestek nakoupit bavlněné rukavice, ruce namočit do teplého olivového oleje v misce, asi tak 20 min a rukavice obléci na celou noc.:D A měsíčková mast na ruce umyté mýdlem žlutý Protex? A to všecko, když ta konopná mast nezabere.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.