Dobrý den Měl bych otazku objednaval jsem si u jednoho e-shopu zasilku s dopravou přes Českou poštu.Přišel mi e-mail že byla předána dopravci ale ještě mi nepřišla zpráva že ho převzali.Poslední dobou mi připada že v tom systemu maji nejaky zmatky.Jaky s tim mate zkusenosti vy v poslední dobe Dekuji
Zdravím..=) Chce to podle mého jen trošku trpělivosti..=) Počkala bych den dva a pak se na email zeptala jak je to s moji zásilkou..=) O nic nejde..=) Pokud je dotaz slušný, odpoví na něj a snaží se najít řešení..=) Už se mi to také stalo a vše nakonec bylo v pořádku..=))
1. Zkontrolujte si, že jste prodejci zadal bezchybně telefonní číslo. 2. Pokud to není velký prodejce typu Alza a Mall, tak se mohlo stát, že ani číslo na vás poště nepředal. 3. To, že prodejce poslal zprávu, že zboží odeslal ještě vždy neznamená, že už ho pošta dostala. Někteří prodejci tento mail posílají už v době, kdy balík zabalili a nachystali k odvozu. Pokud je to víc jak tři dny, vyžádejte si od prodejce číslo zásilky, ať balík můžete sledovat.
hip
Byla to objednavka u Mall.cz.Cislo zasilky mi poslali v mailu(od Mallu) ale kdyz dam sledovani zasilky tak tam je ze cislo neni v evidenci
mot
jeste asi nepredali fyzicky balik poste. pockejte. ikdyz balik poslete na prepazce,tak to ma chvilku zpozdeni,nez se ukaze na webu.
E-mail Vám asi přišel od e-shopu, že předal zásilku poště. Elektronické avizování převzetí zásilky atd. ze strany pošty je doplňková volitelná služba, za kterou si pošta nechává od odesílatele zaplatit, je tedy na odesílateli (v tomto případě e-shop), zda si tu službu objednal či ne. Záleží, co konkrétně, jaký druh dopravy poštou jste si objednal a jaký způsob té dopravy poštou zvolil e-shop. Balíkové poštovní zásilky jsou taky vícero druhů. Pokud si e-shop službu elektronického avizování neobjedná (nezaplatí), pošta doručí zásilku normálně bez avíza.
U Mall jsem si také objednávala a po upozornění, že bylo předáno přepravci, jsem zboží obdržela za 2dny nějakou přepravní společností. Jestli je to ale přes českou poštu, tak Mall posílá balík přímo na danou adresu,čili pošta by měla zásilku doručit při rozvozu jejich poštovním vozem.Pošta se vám ozve den před rozvozem s upozorněním,že vám budou následující den, doručovat zásilku.Tož tak. Záleží ale kde bydlíte, v jaké vzdálenosti je nejbližší pošta. Moje zkušenost je z města. Jestli to takhle funguje i třeba ve vzdálenějších vesnicích od města, to nevím. Jestli zatím číslo u pošty není v evidenci, tak ho pošta ještě nepřevzala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.