Nejste přihlášen/a.
ahoj - může to být na škodu, ale nemusí... jsem taky ve vztazích hodně citlivá a našla jsem si podobného - zpočátku jsme si rozuměli, ale časem mi jeho přecitlivělost začala vadit - všechno se ho dotklo, nemluvil pak se mnou a já nevěděla proč, nechtěl si o tom promluvit - to bylo nejhorší, že o tom nechtěl mluvit, proto jsme se i rozešli - jinak já osobně mám citlivé chlapy ráda, vidím to jako přednost
můžeš upřesnit, jak se ti projevuje ta tvoje citlivost? Vzdycháním při měsíčku, rozbolavělým srdcem nebo žárlivostí?
Žárlivost je taky výsledek citů a omezit nejde.
Pokud jste ve vztahu se slečnou, která se lepí na jiného, pak ji vyměňte. To byste nebyl přecitlivělý, ale hloupý, kdyby Vám to bylo jedno. Pokud žárlíte ale jen na slečny, které se Vám líbí, ale nejste s nimi ve vztahu, pak se prostě budete muset naučit ovládat. Protože je to jen jejich věc, jejich volba a Vám do toho nic není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.