Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s tim?

Od: nxjdi odpovědí: 7 změna:

posledni dobou mam se sebou potize a nevim co s tim. vsechno zapominam, nedokazu se soustredit, mam takovy zvlastni tlak v hlave, nemam na nic energii, nic se mi nechce delat, nemam chut k jidlu, pripadam si celkove zbytecna, neschopna, prazdna a sama.

ted mam zkouskove obdobi a nevim jak to zvladnu, protoze se na to uceni nedokazu vubec soustredit. :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Málo sexu.

oc8w5jiwa
12.01.16 23:21
hodnocení

1x

Moc sexu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně navštívit psychologa a vypovídat se. Dobrým "psychologem" může být i dobrá a vnímavá kamarádka (nebo kamarád). Předpokládám, že tu příčinu neznáte, ale bylo by dobré ji najít a odstranit. Zdravím!

P.S. Jak se stravujete? Nedržíte přísnou dietu? Jíte zdravě a "energeticky"? Máte pohyb?

Jen zareaguju na to "vypovídat se". Jsou psychologové, se kterýma si jen povídáte, což mi připadá neúčinné, a psychologové (nebo lépe řečeno psychoterapeuti), kteří používají i nejrůznější terapeutické techniky (regrese, hypnóza, atd.). Doporučil bych spíš ty druhé, vypovídat se můžeš do kamarádky nebo do vrby.

uska*
hodnocení

0x

Popište co děláte 24 hod denně. Máte v tom obsaženo trochu spánku, trochu zábavy, trochu pohybu, čerstvý vzduch, studium, nějaké denní neodkladné povinosti atd? A nebo jen ležíte na kavalci a přemýšlíte, že se vám nic nechce? CHce to pevný řád - ne vstanu až se mi chce, běhat nepůjdu neb je 10 měsíců v roce škaredé počasí, neuvařím si neboť mi stačí namazat chleba, o prádlo se stará mamka. Nevím, bydlíte doma na koleji? Ale tam nebo tam denní řád musí být a ne jen povinnosti, ale i zábava.

iz*
hodnocení

0x

S tím zvláštním tlakem v hlavě byste měla k lékaři.

lola*
hodnocení

0x

Rozhodně doporučuji lékaře.. Aspoň pro jistotu a pro váš klid..=)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]