Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový na první pohled možná zvláštně znějící problém. Týká se to toho, že když se na něco hrozně moc těším, tak jsem z toho hodně nervozní, nejsem schopný normálně fungovat, čas mi tím pádem ubíhá hrozně pomalu. Pokud je to něco většího, tak je to třeba i 14 dní předem a to se pak hrozně vleče, já jsem vynervovaný a někdy se to fakt nedá zvládat.
Váš problém se dá zvládnout posilováním volních vlastností. Volní od slova vůle. Jste muž a je potřeba umět vůlí emoce ovládat. Vám hrozí to nebezpečí, že po tom, nezvládnutém, těšení, bude cíl ne tak krásný, šťasný a úžasný, jako jste si vysnil, vytěšil. A vy budete zklamaný a nešťastný. A taky unavený a otrávený. Celé to těšení s zklamání je jako na houpačce. A to není vůbec dobré.
Dobrý den, u děcka je to normální - např. těšení se na Vánoce. A je to hezké.
Jste děcko? Zdravím!
doplněno 12.01.16 19:38:Tak jste muž s duší chlapce - velmi žádáné zboží na seznamkách .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.