Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak překonat natěšení

Od: gastro odpovědí: 6 změna:

Zdravím, mám takový na první pohled možná zvláštně znějící problém. Týká se to toho, že když se na něco hrozně moc těším, tak jsem z toho hodně nervozní, nejsem schopný normálně fungovat, čas mi tím pádem ubíhá hrozně pomalu. Pokud je to něco většího, tak je to třeba i 14 dní předem a to se pak hrozně vleče, já jsem vynervovaný a někdy se to fakt nedá zvládat.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Váš problém se dá zvládnout posilováním volních vlastností. Volní od slova vůle. Jste muž a je potřeba umět vůlí emoce ovládat. *hej*Vám hrozí to nebezpečí, že po tom, nezvládnutém, těšení, bude cíl ne tak krásný, šťasný a úžasný, jako jste si vysnil, vytěšil. A vy budete zklamaný a nešťastný. A taky unavený a otrávený. Celé to těšení s zklamání je jako na houpačce. A to není vůbec dobré.

přesně tak... já bych si např. "dovolila" třeba hodinku těšení večer, ale přes den bych si zakazovala na těchto myšlenkách ulpívat - jenom si s radostí pomyslet "za týden jedu, jupí" a hned odvést pozornost k něčemu jinému, nejlépe k nějaké aktivitě - zkuste na tom pracovat... ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, u děcka je to normální - např. těšení se na Vánoce. A je to hezké.

Jste děcko? Zdravím!

doplněno 12.01.16 19:38:

Tak jste muž s duší chlapce - velmi žádáné zboží na seznamkách .

gastro
hodnocení

Děcko už nejdem je mi 18 :)

Tak on Vám už život ukáže, jak tento dětský rys překonat.

hodnocení

0x

Pokud vám natěšení vadí, tak si ho jednoduše pokažte. Počítejte jednoduše s tím, že to, na co se těšíte, stejně nevyjde. No a než zažít zklamání, tak je lepší se raději netěšit, ne? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]