Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kouření - mám na to chuť

Od: jarda22* odpovědí: 10 změna:

Zdravím všechny, zajímalo by mě jak dlouho se dá vydržet bez kouření? A co mám dělat když na to mám čím dál větší chuť? Kdyby aspoň existovalo něco bez nikotinu ale to asi není...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Bez kouření se dá vydržet celý život!

Jinak ale lze říci, že vydržet bez kouření lze přesně tak dlouho, jak silná je vůle kuřákova. Lze ji posílit větší zaneprázdněností, tedy činností, při které by bylo kouření překážkou... Jednoznačný návod není. Já jsem napřiklad přestal kouřit okamžitě (před šesti lety) a neměl jsem s tím problém žádný. Prostě jsem přestal a bylo to. Bez pomůcek, bez plánovaného rozhodnutí, bez problémů. A přeji to každému kuřákovi. Podrobněji jsem zde již v minulosti popisoval...

doplněno 07.09.09 10:30:

Jen blázen by začal kouřit, obzvlášť, přečetl-li si spoustu věcí o tom, jak velký problém obvykle bývá s kouřením přestat... Je sposuta jiných a určitě příjemnějších činností...

doplněno 07.09.09 11:29:

Zde by pomohli kaja1, eva2, petr12345 a další... *smich*

jarda22*
hodnocení

Ale já nejsem kuřák (zatím). Nikdy jsem nekouřil, ale mám slabou vůli :) a už pár let na to mám čím dál větší chuť, nebo lépe řečeno mám chuť na NĚCO a nevím na co. A mám takový pocit že celý život se bez toho vydržet nedá.

Zaneprázdněný jsem až moc, takže bych potřeboval najít něco, co by mi po práci přineslo v krátkém čase hodně příjemný zážitek a pořád to nemůžu najít. Tak uvažuju o kouření

Návodů jak a proč přestat jsem četl plno, ale jak nezačít jsem nečetl nikde...

jarda22*
hodnocení

...Je sposuta jiných a určitě příjemnějších činností...
Já právě pořád žádné nemůžu najít :(
lidka*

Jsem už 15 let nekuřačka a pevně doufám, že nezačnu. Když trochu popřemýšlíte, určitě najdete lepší způsob krátkodobého relaxu při pracovním fofru. Neděláte asi u pásu, když uvažujete o cigárku. Přiznám se, že jsem to také řešila cigaretou - na úřadě i doma. Dneska při takových omezeních pro kuřáky je to zbytečná komplikace. Jestli je to možné - dejte si nohy na stůl, zavřete oči a jistě najdete příjemné téma na snění. A nebo nemyslete vůbec na nic a mozkové závity si odpočinou. A co by pomohlo "jak nezačít?" Najděte si vášnivou kuřačku, která si neodřekne cigárko ani při milování. A uvidíte, jak bude chutnat líbání po její vykouřené cigaretce. Asi to nebude nic moc. *ee*:D Možná by pomohlo - podívat se i na současné ceny cigaret. To také není zrovna hezký pohled. *sok* A bez získání pitomého návyku se to určitě vydržet dá. Za každý rok bez kouření si dopřejte příjemný relaxační pobyt - budete mít uspořeno! *placni*

hodnocení

2x

Uplnej kaja1. Je zajimavy, ze skoro kazdej s podobne blbou otazkou ma v nicku cislo. Na to by sla urcite vypracovat nejaka studie.

Jak muzes mit chut na neco, co si nikdy neochutnal. Ty spis nevis roupama, co by.

Chce to vic prace, sexu a hlavne min premejslet nad blbostma.

amlim*
hodnocení

1x

Bez kouření se dá vydržet jen pokud budeš mít silnou vůli,musíš chtít. Mluvím ze svých zkušeností. Řekla jsem dost a prostě 25 let,možná víc už nekouřím. A to je manžel silný kuřák.Nějaká náhrada?Něco dělat-činnost,nebo si jít zaběhat. Pevnou vůli!*bezim*

hablina*
hodnocení

0x

bez kouření se dá docela dobře vydržet celý život. Je to jen o tvé vůli.

fell*
hodnocení

0x

Taky hulím jak továrna a mam partnera nekuřáka a dítě k tomu - takže se v zimě krčím v koutku na balkoně abych neumrzla, ale to cigáro mi za to i tak stojí - je to běh na dlouhou trať - nezvládnu přestat - možná zdravotní důvody by mně donutily, ale to je ostudné! Držím palečky a přeji pevnou vůli! ;)

hodnocení

0x

Nechápu,když jste nekuřák,proč chcete začít,když moderní je nekouřit.Dejte si dobrý steak,vínko,nebo jiné pochutiny a zaplácnete s tím chutě.A buďte rád že nekouříte,bere to jen zdraví a spoustu peněz!

hodnocení

0x

. . . a kdybys místo takové hovadiny, jako je kouření, myslel na něco jiného, příjemného? Co? To by byl velký problém? *hej*Když už na nic jiného, tak na to, co si za ty ušetřené peníze koupíš. To máš tak velký plat, že si můžeš dovolit každý den cvaknout 50 kč? Já vlastně nevím, kolik dnes stojí žvára.:D Je to fakt hovadina! Vykašli se na tak blbé myšlenky! Svět je*placni* bezva a tolik věcí stojí za to víc, než cigarety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]