Nejste přihlášen/a.
Dobry den, loni jsem byl na operaci a na nemocenske jsem byl dva mesice. Vzhledem k bolestem ktere nyni mam se obavam, ze me operace opet nemine i v letosnim roce. U lekare jsem ale jeste nebyl. Napadlo me tedy zda si nezalozit pojistku, napr. takovou kde po x dnech nemoci jsou vyplaceny denni davky.
Jak by se k tomu stavela pojistovna, kdyz bych v podstate takto zamerne chtel zalozit pojistku? Lze to vubec? Nebo se podepisuje nejake prohlaseni, ze si nejsem vedom zadnych problemu? Pokud by pojistku nechali zalozit, nezdrahali by se pak plnit zavazky?
Chapu ze kazda pojistovna to bude mit asi trosku jinak, tak krom obecnych informaci me spise zajimaji osobni zkusenosti.
Nebo jak byste v pripade planovane operace resily vypadek prijmu vy? Rezervu sice mam, ale i tak..
Nevím jak je to skutečně-u předminulé poj jsem již měl vyloučenou část z úrazovky (podvrtnutí kotníku a musel by být zlomen) a u další když jsem tuto skutečnost uváděl ji toto nezajímalo ale mám to tam uvedeno! Je možné že pojištovna by Vaše jednání ,pokud by zjistila,že jste neuvedl daný opakovaný zdr.problém při uzavření pojištění,mohla brát jako pojistný podvod! nejprve byste měl důkladně prostudovat pojistné podmínky toho kterého pojištění a pak dle toho jednat,a navíc nedbat toho ,že pojišťovák řekne-toto jo v pohodě neřešte ale zjisti si to v podmínkách.On může říci cokoliv jen aby dostal provizi s uzavření poj.smlouvy!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.