Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak začít s přírodní mastí

Od: tuup odpovědí: 2 změna:
Kamarádka mamky dělá různé masti a myslím i krémy (z mesíčku atd)..
Hrozně mě to zaujalo a chtěla bych se tomu trochu věnovat..jak začít? Mám koupit nějaký kytky/bylinky a vysušit? Mám počkat až na jaro? Nikdy jsem se o nic v tomhle směru nezajímala..vždycky mě zajímalo jak se lidi dostali ke svým koníčkům :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rocco*
hodnocení

2x

Tak se rovnou zeptejte maminky kamarádky, jistě ji potěší, že máte o její dílo zájem. Jděte za kovářem, ne za kovaříčkem.

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den :).. je to trochu složitější téma, tak moc neporadím, ale určitě bych nejdříve začala studovat, kde co jak se dá sehnat, ne každá bylinka je vhodná v každou dobu.., pak je ještě potřeba zařídit nějaký list -že je to hypalergenní, možná i nějaké jiné ověření, a já nevím co :).. mrkněte na fler, a zkuste se zeptat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]