Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Složení peněz na účet- informace

Od: mcgyver® odpovědí: 7 změna:

Jaký je postup při složení peněz na bankovní účet, kolik se za to účtuje korun?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já v mBank ani ve FIO neplatím za nic ani korunu. mBank však nemá pokladnu, takže ani vklady ani výběry nejsou možné. FIO na pobočkách pokladny má a za vklady a výběry v hotovosti žádné poplatky nemá. Tuším, že stejné podmínky má i AIR, zjistíš na jejím webu.

mate59
hodnocení

0x

Jestli skládáte na svúj vlastní účet,bývá to zdarma.Jednotlivé banky mají rúzné poplatky.Např.u KB vklad cizí měny na cizí účet stojí 75 Kč.

hodnocení

Chci vložit hotovost na účet někoho jiného( Fio banka). Jaké papíry se k tomu vyplňují?

Jak je z Ceníku bankovních/... patrné, tak:

2. Vklad hotovosti v CZK na pokladně banky provedený třetí osobou ... 70 Kč k tíži vkládající osoby

buss
hodnocení

0x

U které banky? Všechny to mají na svých webech, jen si vybrat. Na přepážce, internet...

stirecek*
hodnocení

0x
U fia je vklad třetí osobou za 70kc. Zdarma je to na svůj vlastní účet nebo oprávněnou osobou. Proč to neposles převodem?
hodnocení

Protože bankovní účet nemám a peníze mám na účtu, který nepatří mě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]