Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah holka

Od: poradmi* odpovědí: 7 změna:

Zdravím vás rádci.

Právě řeším takový problém, jsem 19 letý kluk a vztah s holkou jako takový jsem zatím nezažil, nijak toho nelituji a ani toto neřeším, určitě jsem měl už příležitosti, ale buď se mi holka nelíbila a nebo jsem nechtěl. Teď o mě jedna projevila zájem a zatím jsme si pouze psali, ale jinak je celkem rozumná a i pěkná. Z její strany je vidět, že asi nehledá pouze kamarádství. Problém u mě je ten ale, že ona už vztah jeden měla, který trval přibližně 8 měsíců a s jejím bývalým klukem měli fotky z různých míst jako například z různých cukráren, kaváren a z podobných míst. Můj problém je ten, že já třeba do podobných míst vůbec nezavítám a jsem trošku asi jiný než její bývalý. Nechci se s nikým srovnávat, ale mám strach, že když zjistí, jaký doopravdy jsem a že mě toto prostě "nebaví" že jí dojde že jsem další nudný kluk.

Sám nikoho nehledám, zatím si dělám to co mě baví a teď se naskytla možnost, na jednu stranu si říkám, proč to nezkusit na stranu druhou se nechci vázat, co rozhodně ale nechci je, aby se mnou někde šla s pocitem, že strávíme fajn odpoledne a já ji budu nudit.

Děkuji D.A 19

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Také zdravím. Ujasněte si co vlastně chcete. Nemá smysl nic lámat přes koleno. Ale na druhou stranu - pokud nevyzkoušíte, nedozvíte se...Vždyť se nemusíte hned hrnout do vážného vztahu a vázat se.

poradmi*
hodnocení

Nijak aktivně nevyhledávám vztah, ale ted si říkám, že by mohla být příležitost. Dříve když jsem měl 16-17 jsem si říkal, že bych nějaký bral, ale teďka už ani tak ne a spíše se chci soustředit na své koníčky na druhou stranu si říkám, že nechci v 25 letech si říct, že jsem ještě nikoho neměl

pohanka*
hodnocení

0x

Tak máte jiné aktivity. Půjdete na tůru, nebo do přírody, do Zoo, muzea, koncert, výstavu a budete se v tomto období chtít ohřát, v letním ochladit, dát malou svačinu. Kam jít? Co bude po cestě, právě ta cukrárna, restaurace, bufet. Po kině si můžete dát kávu v přilehlé kavárně a hned se fotit? Nevím, jsem starší generace, nevím, co to je za modu.

Moc všechno řešíte a pitváte, hned ze začátku se bojíte, místo toho, abyste byl sebevědomý a prostě děvče seznámil s tím, co vás baví, čím se zabýváte, trochu ji veďte a zároveň jí dejte i prostor, ptejte, co dělá ona, co se jí líbí.

Jinak váháte, nevíte, jestli jít do vážného vztahu - vázat se. Tak to si ujasněte, jestli jste již rozhodnut, my to za vás neuděláme, ale já si myslím, že 19 je právě ten správný věk.

Je to o tom, že se poznáte, jestli si máte o čem povídat. Dvě tři schůzky a víte, jestli si dáte další. Děvče má asi také strach a vidíte, dala najevo zájem. Jak jinak se chcete s děvčaty poznat? Nemyslete, že ta první musí být ta pravá! Je lepší, když jich poznáte víc a časem si řeknete, s touhle je mi dobře. Můžete spolu chodit jen tak, nemusíte hned skončit v posteli, jestli se na to necítíte, není to povinnost.

figurek*
hodnocení

0x

no já bych řekl, že jsou lepší aktivity, než vysedávat po cukrárnách. V tom nehledej problém.

Klidně jdi a randi. Asi se taky časem rozejdete, ale chce to nasbírat pár zkušeností, abys taky mohl porovnávat.

Určitě, třeba se jí někde na horách nebo v lese bude líbit víc než v cukrárně.

iz*
hodnocení

0x

Podle mne není problém v tom, že máte jiné koníčky,

ani že nenavštěvujete cukrárny nebo kavárny.

Problém vidím v tom, že o tu dívku nemáte zájem (nezmiňujete jej).

Podle mne se nedá přemýšlet o vztahu jenom proto, že "se naskytla příležitost".

Má-li vztah mít nějakou šanci, musí oba mít zájem o toho druhého.

hodnocení

0x

A to je problém jít do kavárny, restaurace apod.? V čem je problém? A navíc nejsou snad jen kavárny, cukrárny. Můžete kamkoliv vás napadne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]