Nejste přihlášen/a.
Co dělat, když po desetiletém vztahu partnerka ve kterém jsou děti, naprosto ztratila zájem o sex, jak sama říká, už jí to vůbec nic neříká, nevzrušuje jí to a nebaví. Já to chápu, že když ta chut prostě není, je nesmysl se do toho nutit, sám bych nechtěl sex s někým, pro koho není potěšením, ale jen vyhověním partnerovi. Takže ona zájem nemá, já zase ano a docela často. Zatím to několik měsíců řeším téměř denně masturbaci, ale už mě to dost deprimuje.
Položte si otázku, co se tak ve vztahu stalo důležitého, že prostě svoji partnerku už nepřitahujete? Stereotyp, nedostatek financí, únava, vy jste přibral na váze, partnerka má na vás za něco zlost, děti zlobí, ... Nepíšete, kolik je vám let, jak staré děti máte. Do partnerského sexu se promítá tolik věcí ze života...málokdy se jedná fakt o to, že je partnerka frigidní. Málokdy... za většinu odmítání sexu partnerkou je chlap...,což si pánové neradi přiznávají.
O tom musíte mluvit s partnerkou a hledat řešení problému spolu, pokud vám oběma záleží na vašem vztahu. Co jste udělal Vy proto, aby jste jí vzrušoval, přitahoval, kolik jste vyzkoušel způsobů, aby ji to s Vámi bavilo atd.? Zkusil jste někdy pohlídat děti, postarat se o domácnost atd a dopřát partnerce čas jen pro sebe? Aby si odpočinula, relaxovala atd. Může za tím být únava, nebo i nějaký zdravotní problém. Oba musíte chtít problém řešit a být ochotní hledat příčinu. A v první řadě každý sám u sebe. Někdy stačí projevovat více zájmu a něžností i mimo postel, aby měla partnerka pocit, že ji máte rád, že Vám na ni stále záleží, že si jí vážíte, že je pro Vás důležitá nejen k vůli sexu atd.
Pokud se přítelkyně odstěhovala ze společné ložnice, je zde i možnost, že má někoho jiného. Ale toto opravdu vyřešíte jen vy dva. Jen vy víte jaký je váš vztah a jak funguje, nebo nefunguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.