Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám se stydět za panictví v 17ti?

Od: xman odpovědí: 11 změna:

Zdravim, je mi 17 a stále jsem panic :( hrozně se za to stydim... Teďka sem poznal jednu úžasnou holkou do který jsem se zamiloval a ona se mě na to ptala. Tak sem jí řekl ať to zatim neřeší... Mám jí to říct, nebo si mám vymyslet že už jsem to dělal? O.o Poraďte prosím.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Za to stydět nemusíte, prostě čekáte na tu, s kterou to své poprvé budete chtít zažít. Nic si nevymýšlejte, buďte k ní upřímný. Stejně by to poznala třeba a už by k Vám nemusela mít důvěru.

asd1
hodnocení

1x

Řekl bych jí že si to schovávám pro tu pravou. Nejsem děvkař abych vyspal s první která roztáhne nohy. V 17 to je v pohodě. Mmch. kdo souloží, musí počítat s miminem. Žádná antikoncepce není 100%, je to jen zmenšení pravděpodobnosti, ale ne na nulu.

tajemnak*
hodnocení

0x
Na tvym miste bych byl uprimnej. Co by ti bylo sympatictejsi - holka ktera to nikdy nedelala, nebo je "prosoupana"?
Navic, treba to ona ma taky jako ty :)
xman
hodnocení

No samozřejmě ta co to nedělala. A ona je ještě panna, jenže jí bylo teprve nedávno 15. A mě už je 17.

hodnocení

0x
Nemyslím si, že se máš za něco stydět. Panic v 17 není u kluků nic neobvyklého...

hodnocení

0x

Není se zač stydět, nezkušených kluků Tvého věku je možná většina. Má 1. láska byl krásný vysokoškolák, sportovec, za kterým se holky otáčely a oba jsme byli nezkušení, jemu bylo 18 let. Byli jsme oba velmi rozpačití, chodili jsme spolu už rok a po intimním sblížení ještě další 2 roky.

buss
hodnocení

0x

Jistě že není třeba se stydět. Víš že umřou důchodci panici? Neposlouchej okolí, silácké řeči. A ta úúžasná holka je na tom jak?

xman
hodnocení

0x

Ahoj. Letos budu mít 19 a taky jsem ;) a nestydím se za to. Před přáteli si z toho dělám i srandu a jediný vyvětlení je, že jsem prostě nenašel tu pravou. Raději počkám na tu pravu se kterou to bude poprvý a krásný, než někam spěchat a na nějaké akce a nebo u jakékoliv příležitosti prolomit mojí nevinnost s jakoukoliv, která se ti pak ani neozve a ty ani nebudeš vědět jak se jmenuje.

Znám se s hodně dobrou kamarádkou asi přes 2-3 roky a ta má deníček. Od 14 let už tam má dobrou druhou desítku borců. A poslední 3 měsíce mi brečí na rameni jak je nešťastná. Mezi námi byli všelijaké úlety a nechybělo málo se do toho opřít, ale prostě já k ní nic necítím a vysvětlili jsme si to. Nechci jí, protože nemá problém dát každýmu a já to chci poprvý mít s nějakou, která mi udělá velikou stopu v životě.

Nespěchej, přijde to samo a buď k ní upřímný! :)

cicko*

Za necelé 3 hodiny zestárnout o 2 roky? Souhra náhod či nějaké erupce?

danys*
hodnocení

0x
Styděl bych se za to,ze to nemáš zřejmě v hlavičce v pořádku! Co ma za smysl sem dávat stále dokola nesmyslný dotazy?!
Doporučují ti změnit prášky nebo doktora!

hodnocení

0x
Já byl do 25. No a?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]