Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televizní kvíz

Od: suzymon® odpovědí: 15 změna:

Zdravbím, právě jsem kápla na tel. Barandov vysílá zase ty chytáky na lidi. Právě tam běží 50obrázků lokomotiv a oni nabízejí 50.000Kč tomu, kdo uvidí tři rozdíly. Ty já tedy vidím jasně a je mi divné, že tam nikdo nevolá už asi víc jak pět minut. minuta volání stojí 90 Kč. Není to tak, že i když tam zavoláte, tak Vás ani nespojí a Vy budete třeba čekat deset minut na lince, než Vás přepnout do studia, což je 900Kč za telefon a pak Vám řeknou, že je hra ukončena. Přece není možné, aby ty rozdíly nikdo neobjevil. Nejsem expert, ale po několika minutách jsem ty rozdíly našla. Teď se dokonce ta holka podřekla promluvila o kouři, to byl jediný rozdíl, který jsem hledala delší dobu. Ty ostatní jsem viděla hned.

doplněno 10.01.16 14:43:

Tak teď je dramatická pauza, není ani zvuk, za celou dobu nepřepojili jediného člověka a to nevěřím, že by tam vůbec nikdo nezavolal. Tak a už to jede nanovo. Holka už se začíná přeříkávat, protože musí pořád mluvit jedno a to samé. Teď vyhrožuje že musí končit a jede to dál. Teda já jsem tak zvědavá, jestli se tam přepojí alespoň jedenoho člověka. Podle mne jich mají na lince čekání desítky.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Samozřejmě tě nechají čekat, musí tu vbýhru dostat mnohonásobně zpátky. A pak tam bude ještě jiný chyták, třeba 3 jiné rozdíly. Prostě ti nedají šanci a diskuzi žádnou nepřipustí. Tam opravdu může volat jenom někdo momentálně zaostalý nebo hodně naivní. Ale připusťme si, že takových je pořád dost.

A pro pobavení:

hodnocení

*sok* No teda Ladine, já nevěřila svým očím a uším. Co to proboha je za společnost. Tohle je asi hodně stará nahrávka, protože tam je cena za minutu 70 Kč, Teď už to je 90 korun. Ale myslím, že oni mají to samé číslo, co jsem před chvílí viděla.

ria*
hodnocení

2x

Tady to je přesné :) Chudáci ty holky, musejí mluvit a mluvit a mluvit i když blbosti..

doplněno 10.01.16 14:52:

alesak, přesně to posílám v odkaze :)

hodnocení

No tohle je přímo děs. JAK JE TOHLE MOŽNÉ? Můžete namítnout, že se na to nemusím koukat, nebo že jsem blbá, když bych tam zavolala. Ale já tam volat určitě nebudu. Ale kdo tam teda volá? No přece ti z nás, kteří jsou nejpotřebnější a nejzranitelnější, protože nemají všech pět pohromadě. A na nich si tenhle prase-systém mastí kapsy?! Omlouvám se praseti, ale jinak bych musela napsat slovo začínající na "k". Já jsem tak zhnusená...*blee**bum*

hodnocení

0x

Zavolejte tam a dejte vědět.

mases*

Jednou jsem tam zkošel volat z mobilu a říkalo mi to že nemám oprávnění na to číslo volat nebo tak něco...

hodnocení

Tak to jste měl kliku. Tady si to přečtěte, čemu jste se vyhnul...

hodnocení

pckop, volat tam nebudu, protože se právě obávám, že bude fígl v tom telefonátu. Není možné, že by to nikdo neviděl. Normálně by přece přepojili alespoň jednoho volajícího. Tady ani ťuk. Jo a ještě tam mají napsáno, že mají volat pouze ti, kteří ty tři rozdíly vidí. Jinak prý nevolat. Takže já si myslím, že ti co tam volají a vědí na sto procent že mají dobrou odpověď, tak visí na telefonu a čekají, až na ně přijde řada. A to může být hodně dlouhá doba. A pak najednou hra skončí a oni řeknou, že nikdo nezavolal. Jak jim ten podvod dokážete? Fakt už to trvá skoro 15 minut a ani jeden telefonát nebyl přepojen. A to není možné.

alesak*
hodnocení

0x
Zdravíčko, jednou tam volal ten pán z pořadu A DOST na seznamu, vydržel to cca 50min, stálo ho to asi 6000kc a celou dobu poslouchal záznamník ať vydrží že je v pořadí a zda si zatím nechce poslechnout nějak erot. příběh atd atd. Mezitím ta paní neustále přemlouvala lidi ať volají a jaktože nikdo nezná tak jednoduchou odpověď, no hnus, podvod!
hodnocení

No to je právě to, co mne zarazilo. Musí v tom být nějaký hnusný podvod. Fakt si to někdo pusťte, jsou tam mašinky a ty rozdíly jsou ve druhé, třetí a čtvrté řadě a jsou evidentní. Jo a teď zrovna říká všechny odpovědi v přímém přenosu. Takže se předtím nepodřekla. Tohle přece není možné. Tak a blíží se konec hry, dramatický gong...

doplněno 10.01.16 15:03:

Tak a teď to je TEĎ. A nic, vůbec nikoho nepřepojují konec,konec, konec... ten teda pořád není. Jo tak pozor, asi právě někoho přepojí zase se to rozjelo. kruci, to jsou nervy...*modla*

doplněno 10.01.16 15:11:

Tak je konec, a když už byl úplný konec, ozval se jeden telefon a paní to "vyhrála". Ale nikdo neví, jestli to není nějaký jejich komplic. Fujtajxl. A ty poslední dvě minuty, tam muselo volat šílené množství lidí.

hodnocení

Jojo Alesáku, je to to video co je tady trochu výše. To je hrůůza. Tohle přece ten Babiš nemůže ani vědět.

remisak*
hodnocení

0x

Prostě naši občané jsou neponaučitelní, kde vám dnes dají za uhodnutí čtyřech měst dvacet tisíc? Vždiť je to tak neskutečně průhledné, To by mohli zrušit prodej losů a podobně.

hodnocení

No to bych zase tak přísně nesrovnávala. Ve sportce přece lidé vyhrávají a na losy také někteří občas vyhrají. Tohleto je jiný kalibr.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

... jukni tady: A dost> taky je to napadlo,tak to zkusily , je to prča,ale dlouhý ...

-- ty tam NEVOLEJ , přindeš o prachy ...

hodnocení

Ahoj merkury, přesně tenhle odkaz sem před chvílí dala Ria. Už jsem na to koukala. Jsem zhnusená. A neboj, já v tom čula podvod. nešlo mi do hlavy, že za celou dobu nepřepojili ani jedenoho volajícího, když byla otázka tak snadná...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]