Nejste přihlášen/a.
omlouvám se všem,ale nešel mi sem dát odkaz k této očistě.Pokud se to někomu podaří budu ráda.Je to-- 7kroků
7 kroků ke zdraví,dle Jiřího Cingroše-Z knihy sám sobě lékařem-bylinářství MAYA.Omlouvám se ještě jednou nejde mi to sem vložit,je to přitom zajímavá stránka.Jinak zdravím staré známé
Jestli mohu poradit, prostudujte si ještě tento způsob čištění střev. Mám několik známých, kteří jej mnohokrát prováděli a chválili si ho. Jestli jej vyzkoušíte nebo ne, je čistě na Vás. Každopádně neuškodí o něm vědět. zivotni-energie.cz/...
cituji:při očistě střev,musíte začít s oddělenou stravou.tak ted fakt nevím,jak je to myšleno,jestli tedy stačí při klystýrech,který se dělají na začátku celý týden,pak ob 1 den.ob 2 dny atd..,dodržovat oddělenou stravu a nebo to myslí tak,že v den kdy se očista neděje,tak se používá oddělená strava?Navíc moc nechápu,co to ta oddělená strava je.Existují stránky od tohoto autora-oddělená strava,kde to trochu popisuje,ale nerozumím tomu.stále mi tedy ale hlavně jde o to,zda mám držet půst,nebo jíst,při oné kůře,odkaz dala kapkanaděje.ráda bych začala,ale jak?děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.