Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluk ze školy

Od: 016ka odpovědí: 7 změna:
Ahoj, líbí se mi ve škole jeden kluk. Jenže mu nemůžu napsat, protože nemám Facebook a nemám na něj ani číslo, nic. Ještě jsme se spolu ani nebavili, nenavázali pořádně oční kontakt.Já jsem moc stydlivá, takže se s ním stydím začít bavit, ani nevím jak.Jenže já po tomhle roce odcházím na střední a on letos maturuje, takže taky odchází (jsme na gymplu). Já se bojím, že když začnu pomalu, očním kontaktem, že se ani jeden z nás neodhodlá s tím druhým promluvit a že potom oba odejdeme a nic nebude :( co mám dělat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, napište své číslo mobilu na papírek a dejte to tomu vyvolenému.

Udělejte to s úsměvem (a zmizte). Pokud bude mít zájem, tak se ozve. Zdravím!

doplněno 09.01.16 17:47:

016ka - a co když holku nemá? Nebo ji už nechce? No, bez trapasu to někdy nejde.

Zase budete moudřejší, resp. najdete si jiného idola. Když neuděláte nic, tak se jen trápíte.

doplněno 13.01.16 16:54:

016ka - Vám je těžké radit. Tak nedělejte nic, dál se na svého idola dívejte jako na svatý obrázek a jednou ho potkáte s nějakou holkou (kterou budete hned nenávidět).

016ka
hodnocení

Ale zase je tu to, že nevím, jestli nemá holku. Takže kdybych mu dala číslo a on měl holku bylo by to dost trapný.

hodnocení

0x

Dodat si odvahu a začít s ním komunikovat. Přidejte úsměv i ten oční kontakt. Ale mluvit za Vás nikdo nebude. To musíte sama. Překonat ten ostych jde, musíte si jen věřit.

doplněno 08.01.16 22:36:

Co začít třeba tím, že se mu představíte? Ahoj, já jsem ta a ta...Známe se jen od vidění, líbíš se mi a chtěla bych se seznámit víc. Co Ty na to? Jistě má pusu a umí mluvit, aby Vám odpověděl. Získáte jednu dobrou zkušenost z toho, že překonáte svůj ostych. A třeba se i seznámíte.

doplněno 09.01.16 17:44:

Žádná rada Vám nepomůže, pokud v sobě nenajdete dost odvahy navázat kontakt s tím, kdo se Vám líbí. Nezbývá než doufat, že třeba on bude odvážnější a pokud se mu líbíte i Vy, osloví Vás on první.

016ka
hodnocení

Ale jak s ním mám jako začít mluvit? :(
016ka
hodnocení

No to mu určitě neřeknu, stydím se mluvit s cizýma lidma. Takže mám asi smůlu.

janule483*
hodnocení

0x
Dobrý den.
Nevím, já být vámi, tak s ním záču navazovat oční kontakt - jak píšete, dívat se na něj víc, než je zdrávo. Také si musíte všímat detailů, kdykoliv se na vás byť jen koutkem oka podívá, usmějte se na něj. Bohužel, bez odvahy to taky nepůjde, jděte za ním a zeptejte se jejj co chce dělat po škole. Já vím, že začátky jsou vždycky nejtěžší, ale věřte mi, pokud se dáte do řeči, tak pak už to půjde samo.
A hlavně taky musíte věřit sobě, nepochybujte o sobě. :)
016ka
hodnocení

Zjistila jsem, že holku nemá, ale pořád nevím co dělat :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]