Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, napište své číslo mobilu na papírek a dejte to tomu vyvolenému.
Udělejte to s úsměvem (a zmizte). Pokud bude mít zájem, tak se ozve. Zdravím!
doplněno 09.01.16 17:47:016ka - a co když holku nemá? Nebo ji už nechce? No, bez trapasu to někdy nejde.
Zase budete moudřejší, resp. najdete si jiného idola. Když neuděláte nic, tak se jen trápíte.
doplněno 13.01.16 16:54:016ka - Vám je těžké radit. Tak nedělejte nic, dál se na svého idola dívejte jako na svatý obrázek a jednou ho potkáte s nějakou holkou (kterou budete hned nenávidět).
Dodat si odvahu a začít s ním komunikovat. Přidejte úsměv i ten oční kontakt. Ale mluvit za Vás nikdo nebude. To musíte sama. Překonat ten ostych jde, musíte si jen věřit.
Co začít třeba tím, že se mu představíte? Ahoj, já jsem ta a ta...Známe se jen od vidění, líbíš se mi a chtěla bych se seznámit víc. Co Ty na to? Jistě má pusu a umí mluvit, aby Vám odpověděl. Získáte jednu dobrou zkušenost z toho, že překonáte svůj ostych. A třeba se i seznámíte.
Žádná rada Vám nepomůže, pokud v sobě nenajdete dost odvahy navázat kontakt s tím, kdo se Vám líbí. Nezbývá než doufat, že třeba on bude odvážnější a pokud se mu líbíte i Vy, osloví Vás on první.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.