Podebrané strupy Od: baraa1* 08.01.16 20:05 odpovědí: 12 změna: 11.09.17 17:25 Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte co by toto mohlo byt (foto). Udělalo se mi to na kůži za krkem.
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1 x
Nemohl by to být furunkl, neboli absces a podobné? Ale většinou to je bolestivé, takže by to muselo přinejmenším svědit, nebo jste si musela škrábat?
Svědí to malinko a jen občas ale jestli jsem si to škrábala dřív to vůbec nevím
Asi se to hojí a stroupek se vyloupne sám. Ale zřejmě tam zbudou dolíčky.
0 x
Jak je to velký a jak dlouho to tam je? Udělalo se to samo od sebe? Není to odřené od nějakého oblečení? Není to rozrýpnutý beďar?
Je to tam asi 3 dny a velký přibližně půl centimetru a udělalo se to samo od sebe a ten beďar nevím ale myslím si ze ne.
0 x
Kupte si ichtyolovou mast, vyléčí téměř všechno
Zajimave, kde se prosim ta ichtyolová mast prodává a kolik to stoji?
vampirecrewprag
11.09.17 13:37
0 x
Kousl tě Vampír
0 x
Vemte si náplast a rozřízněte aloe, přiložte a přelepte náplastí a bude to OK popřípadě parkrát aloe vyměnit
0 x
Máčela bych to Hypermanganem, je to desinfekce a hodně vysušuje. První, co mne napadlo, ´bylo kousnutí upírem nebo zmijí, vypadá to tak.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.