Nejste přihlášen/a.
Výběr se krutě zmenšuje. Ještě na Silvestra jsem si dělala legraci, že budeme moci ze strachu jezdit jen kolem naší republiky. Po Silvestru už vím, že padá Rakousko i Německo. ( i když nejsem sličná mladá holka). Po zimě já chci do tepla, ale KAM? Jak to máte vy, co vás pálí zadek doma a musíte někam vyrazit?
... já jezdim každej rok na maltu a zlaté písky a jak to vypadá,ještě dlouho asi budu ...
Pro Mcmerkurion: u Přelouče se nachází ještě obec VÁPNO. Ale tam jste asi byl taky, že?
Jinak, my letos uvažujem /zatím ovšem jen výhledově/ o Bulharsku. Tam je to snad zatím v klidu. I když jistý si člověk nemůže být nikde na světě. Jaga.
Je ale fakt ten, že pro dost lidí není Bulharsko dostatečně "in". Nám to nevadí.
Já jelikož jazyky moc neovládám, tak bych jela tam kde rozumín...do Polska nebo na Slovensko. Nikdy jsem třeba nebyla v Tatrách. A ráda bych se opět podívala na polský poloostrov Hel, tam bylo krásně. A historický Gdaňsk. Hrad Malbork. Mazurská jezera, tam byla kamrádka...říkala že krásnější přírodu nikde neviděla.
O hodně jste přišla. Jeďte. My ještě letos do Itálie, 15 km pod Rimini a příští rok Tatry. Jezdívala jsem tam od malička. Přítel furt slibuje a pak vždycky vyhraje moře A do Tater můžeme vzít svojí pakáž, jak říká našim psům.
Tak v Gdaňsku jsem byl na pionýrském táboře někdy v roce 1978. Tenkrát neuvěřitelné. V kině jsme byli na Godzile. V kině taky tenkrát promítali Bitvu o Midway. Tržnice v Gdaňsku nebyla nějak zvlášť moderní, ale dalo se tam koupit spousta věcí, které u nás nebyly. Nakoupili jsme Viktorky a Americký vlajky jako nášivky. Poloostrov Hel je nevídaný. Spousty písku prorosllé borovicemi a ti sběrači jantarů zakopaní docela dost pod zemí, to bylo něco. A hrad Malbork, netřeba mluvit, třeba vidět (největší hrad ve střední Evropě).
Kanárské ostrovy? - nebo třeba teď už zase Kuba?
joudic -
- no a vidíte - pro blbýho Čecháčka, jako jsem já (kterej nikam nejezdí) jsou Kanárské ostrovy symbolem "přepychu" . Ale mne přitahují spíše severské státy (Norsko, Švédsko, Finsko, Anglie) - ale taky bohužel už nepřístupné.
Měla jste málo tepla v létě loňského roku?
My jsme před tím horkem utekli do Vysokých Tater, kde bylo o dost příjemně.
Já to mám jasné - pokud nepojedu na dovolenou na maltu (někdy trávím i na betonu!) tak pojedu na Moravu.
Jen dotaz proč by mělo padat Rakousko a Německo?
Upřesnění : mapy.cz/...°28%2711.224"N%2C%2017°1%2758.283"E&rp=%7B"criterion"%3A"fast"%7D
Proč nikdo neodpověděl Chorvatsko, přestože tam míří ročně asi 800 000 Čechů? My tam teda pojedem.Kouknu v červnu na předpověď počasí, beru dovolenou a jedeme na týden. A pak pojedu ještě jednou v červenci, asi na 10 dní. . Dovolená letecky do Řecka a Bulharska by byšla na stejné peníze, ale rádi jezdíme a cítíme se tak i bezpečněji než v letadle. Pro nás je dovolená i ta cesta.
Já se hlásím, za posledních 25 let jsem byl jen v Německu, Rakousku, Itálii, Slovinsku a Chorvatsku (a jednou v Bosně a Hercegovině). Mám výhodu, že od svých 25 let nevlezu do letadla (do té doby dost často, takže dnes dost ušetřím) a nakonec ani do autobusu. Po vlastní ose je člověk svým (i když malým) pánem. Alpy a Jaderské moře plně vyhovují mým dovolenkářským, letním i zimním, touhám. Do muslimského světa bych nejel už dávno, a to ještě žádné útoky v takovém rozsahu jako dnes nebyly (i když byly vždycky). Podle vyprávění známých stejně dovolená např. v Egyptě, v uzavřených resortech, plných závor a vojáků, by mě osobně nevyhovala.
Jezdím na několik dovolených ročně.
Únor, termály Podhajská 5 dní a 1 den ještě někde v okolí 80km. V září opět na 5 dní a již mám zamluveno na únor 2017.
Přelom prázdnin, okolí Nepomuku, ale jen čtvrtek a pátek. Letos asi stezkakorunamistromu.cz a.
Září Jeseníky a Branná, opět ale jen čtvrtek a pátek.
Mezi tím buď chaloupka, nebo 1x za 5 let Chorvatsko.
Nemám strach z okolí, a teplo na Slovensku.
Z mejlu:
To mi dnes poslal známý, sametový propagátor demokracie v devadesátých letech minulého století :
Venku je ještě kosa, ale pomalu můžem přemejšlet, kam letos na dovolenou?
Tak do západní Evropy, kam jsme skoro celej život nemohli, tak tam to asi nepude. Německo, Fránc, Ángli, Švédsko aj. = to asi nebude ono, samej lágr, samej muslim, domácí se tam sami bojí ven a navíc většina památek, kvůli čemu bych tam jel, je ve velkých městech a tam je jich jak nasviňu, nejvíc.
A s babou, dcerou, vnučkou už vůbec ne. S děckem raději ani do Norska ne. Dám mu na prdel a domů jedu bez nich.
Na jih Evropy raději taky ne. Všude černo a plno. Tam bych se bál i bez bab. Fčíl už to nepude ani do jihovýchodní Asie. Už i tam řádí IS, hoří a bouchají sebevrazi. Tam, kam se ještě nedávno jezdilo = Egypt, Tunis, Afrika a Arábie, tak tam ani náhodou.
Zbývají velcí bratři. Ten nový mně nechce, chce vědět proč, co tam chci, nač tam chci, jak tam a kde a proč budu a jak dlouho a s kým a s čím tam budu.
Když si na letišti kýchnu, o tom, že bych si prdnul ani neuvažuji, tak mě na letišti vrátí a kufry pošle do USA.
Tak mi zbývá to Rusko. Když se mrknou do pasu a uvidí, že jsem z Kocábova, tak dostanu na budku a pomažu zpět, jak poslanec.
Tak jsem ještě ve větší prdeli jak před revolucí. Hável řikal, že se nemám bát. Nezaměstnanost, že nebude, abych se nenechal zastrašit.
Zdražovat se nebude, abych se nenechal zastrašit. Že budu moct cestovat po celým světě, abych se nenechal zastrašit. Že budu moct říkat, co si myslím, o všem, že budeme rozhodovat v referendu, abych se nenechal zastrašit. Potom prdnul do hliny a zůstalo po něm jméno na korejským letišti a na nějaký lavičce.
Až na jaře vyrazí další várka doktorů a inžinýrů do Němec, až to Makrela přebere a podlidi pošle k nám, tak se opět nenechám zastrašit.
To se rovnou poseru. To už nebudu moct vylízt ani před barák. Tam by mě umyli vodním dělem ti, co mně mají pomáhat a chránit.
Nejsme na tom hůř než za bolševika? čau Karel
Tuto otázku řeším asi 2 měsíce co manželka otavuje, že zase chce jet na dovolenou - Mými slovy strkat rypák do nějaké prdele. Bohužel situace ve světě je taková jaká je a výběr pro rozumného člověka, který je obezřetný a nespoléhá že to bude v poho a nic se nestane dost ubývá.
Jelikož nechci přihlížet jak mi maželku znásilňují pouštní opice apod. tak jsem začal tím, že jsem otevřel mapu světa a začal škrkat státy kam rozhodně ne z různých důvodů.
Nejedu tam, kde mají islám, budhismus, hinduismus a podobný sračky ve státním zřízení.Dosti pomohla wikipedie při zjišťování státního zřízení, složení obyvatel apod.
Při prvním škrtání zbylo ČR a SK - Pro mě dostatečný výběr. Pro maželku a její tužby zřejmě o hromadné znásilnění nikoli.
Takže jsem začal znovu s tímto rozčleněním a velice slušně zhodnoceno viděno mou optikou:
Afrika - nikdy nepojedu tam, kde je víc negrů nez bílých .Jižní amerika - Indiání a bordel bez funkční policie. Severní amerika - USA jedině ve větší skupině cca 8 lidí. Kanada taky. Evropa - veškeré evropské destinace padají kvůli pouštním opicím a celkově totálnímu rozkladu bezpečnosti. To co se tady děje dělá evropu nebezpečnou. Asie - rejžožrouti a bordel bez neschopné policie, nemoci apod. Australie - strašná imigrační opatření, klokani, volant na blbé straně.
Kanárské ostrovy: Přemýšlel někdo nad tím, že jsou 100km od Afriky a denně je tak X lodí plných negrů? Stačí googlit.
Shrnutím místa kam bezpečně ano : ČR,SK,faerské ostrovy, island,gronsko,azorské ostrovy,pitcairnovy ostrovy,svatá helena,tristan da cunha,Aljaška, severní a jižní pól .
"solar", když jste se díval po internetu, tak jak to vypadá Mexiku? Máte nějaké informace, nebo jestli Vás můžu poprosit, že byste mi něco pro informaci, dal nějaký odkaz. Díčky. - pt
Nebo i někdo, kdo byl teď někdy v Mexiku, co si připravit, co je důležité vědět. Díčky.
"joudic", díky, kouknu na virus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.