Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může tušit že o ni usiluju?

Od: hutchcraft odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

když pozvete holku na kafé, a ona jde. A pak ji hned napíšete že bychom si to mohli zopakovat, a ona kývne. Myslíte si že může tušit že o ni usiluju?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Může to vycítit, ale také to může brát i tak, že si dva kamarádi prostě spolu mají o čem povídat a zajdou si spolu občas na to kafe.

hodnocení

0x

Já jsem zastáncem upřímnosti. Takové a podobné věci se nemají tušit a kličkovat v tom, jako čmelák v jeteli. Myslím si, že by se mělo říci například: Byl to hezký večer, mohli bychom se spolu ještě vidět? Jsem s tebou rád. :) Děsí mě náznaky a schováváni kytky za zády. Líbí se mi, stojím o ni! Jasně a jistě!

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s Babkou.

Nespoléhejte na "tušení",

ale jednejte na rovinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]