Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snížení nebo zastavení alimentů

Od: supna* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den přišel jsem o práci 5měsísů jsem pobýral podporu alimenty jsem platil,ale tedˇnedostávám ani korunu je možnost o snížení nebo zastavení alimentů po dobu co budu bez práce z rodiny vydělává jenom manželka z toho na ně nemáme poradťe.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Nebylo by možné zkusit se domluvit s matkou děcka, že potřebujete odložit platbu výživného? Málo platné, děcko potřebuje peníze, i když jste bez práce. Ovšem chtělo by to dohodu písemnou a také vyčíslit splátky dlužného výživného. V případě, že se o tomto nedohodnete, požádejte soud o snížení výživného do doby, než seženete novou práci. Ale sama jsem vychovávala dcerku a tak vím, že to matky po rozvodu nemají zrovna snadné. Takže na základě toho bych se přikláněla k dohodě a splátkám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]