Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna kloubu pod palcem v zápěstí

Od: aja1946® odpovědí: 6 změna:

Tato otázka se tu vyskytovala před 6 lety, ráda bych to znovu otevřela. Tehdy jsem četla samé špatné zkušenosti. Třeba naši lékaři pokročili Mám jít na tuto operaci a dost se bojím, abych nedopadla ještě hůře. Je zde někdo po takové operaci nebo má radu jak snížit bolest při pohybu palce, děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte na mysli "lupavý palec"?

doplněno 09.01.16 07:48:

Páááni, upřímnou soustrast! *sok*

doplněno 09.01.16 10:44:

Teď jsem mluvila s mojí mladou a ta říkala, že se za celou dobu, kdy v oboru pracuje, s tímto nesetkala. Mám vám doporučit, ať poklikáte na chirurgii ruky ve fakultní nemocnici v Otravě. ;) Můj ortoped, podobný problém řeší tak, že kloub zápěstí nechával v dlaze srůst. Občas prohodí něco o tom, že by se to mělo něco s něčím sdrátovat. Ale to už neslyším, protože zdrhám.

hodnocení

Nikoliv, ten se lehce odoperuje ambulantně, klasická náhrad kloubu pod palcem v zápěstí, je tam silná artroza´a žádná výpľň.

hodnocení

Jsem bohužel z Prahy ale operuje se to už ve více nemocnicích a nechápu, co myslíte s tím srůst, tam není nic rozbité to potřebuje vyměnit

hodnocení

0x

Přímo s tímto problémem zkušenost nemám, ale s vážně poraněnou rukou ano. Jediné co Vám můžu doporučit je konzultace v ústavu chirurgie ruky ve Vysokém nad Jizerou. Tam jsou opravdu odborníci, kteří umí doslova zázraky.

hodnocení

0x

Ajo, hledala jsem něco na Gůglu a vykouklo na mně tohle: poradte.cz/...

brunecova® tady občas nakoukne, napište ji v nitřní poštou.

hodnocení

no to jke právě to staré, ale já hledám novézkušenosti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]