Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlášení poplatníka z příjmu FO agentura?

Od: kubu odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

Mám takový dotaz.Na unor jsem podepsal prohlášení poplatníka z přijmu u agentury a v březnu se mi zamlouvaly brigády,tak jsem je vzal,a chci podepsat prohlášení na březen a bylo řečeno,že když jsem nepřerušil u nich nepracoval v březnu zatím u jiné agentury a neuplatnil prohlášení jinde,tak nemusím na březen podepisovat a prohlášení platí.Je to možné a je to vůbec pravda?

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Prohlášení z příjmu FO nesmí být souběžně podepsáno u dvou nebo více zaměstnavatelů.

Je nutné napřed ukončit platnost podpisu

u jednoho zaměstnavatele a teprve potom podepsat u dalšího.

Platnost podpisu na prohlášení je do konce kalendářního roku nebo – v případě, že v průběhu roku vystřídáte několik zaměstnavatelů – do ukončení zaměstnání.

Jste-li zaměstnancem agentury a jsou-li brigády "přes agenturu", platí původní podpis.

Agentura Vás vyšle ke klientovi, ten zaplatí agentuře, která následně zaplatí Vám.

_____

Jestli jsem si otázku vysvětlila mylně, upřesněte prosím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]