Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budu muset platit?

Od: panichytra odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

mam jeste jeden dotaz.

Chtela jsem hypoteku, tu mi banka predschvalila, vyhlidla si nemovitost a podepsala s rk predkupni smlouvu, kde obe strany prodavajici a kupujici musi do urciteho data prodat a koupit. Pokud ne, je vypsana dost vysoka pokuta. Vsechno slo jako po masle, do doby, nez mi v bance oznamili, ze potrebuju jeste jeden doklad, ale jeho vyrizeni nemohu stihnout do lhuty, kterou urcuje smlouva. Kdyby mi to v bance oznamili hned na zacatku, tak by to bylo v pohode, ale takhle nevim, co mam delat.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

0x
Zavolat nebo jeste lepe zajit do RK a skutečnost jim oznámit. Myslím,ze se kvůli par dnům nic nestane.
panichytra
hodnocení

V rk, celou skutecnost o bance vedi. Presto mi oznamili, ze pokutu platit musim.

sebod*

pak to není seriozní realitní kancelář. Je normální, že se termín přesune. Pochopitelně to nemůže být v řádu měsíců...

danys*
hodnocení

0x
Jaký doklad potřebujete? Pokud je to ve smlouvě a nedohodnete se,tak holt budete muset platit
doplněno 08.01.16 17:22: Tak to budete muset zkusit ještě nějak vyjednat s realitkou popř. s bankou. Zkuste se ještě domluvit v bance,me při zřizování hypotéky vyšli max.vstříc.. Samozřejmě záleží na bance a danem člověku z banky
panichytra
hodnocení

no potrebuju majetkopravni vyrovnani a od sameho zacatku banka vedela,ze jsem rozvedena. Jenze problem je v tom,ze byvaly manzel minuly tyden odcestoval na nekolik mesicu do USA a nemam na neho kontakt, protoze se od rozvodu prilis detailne nestykame.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]