Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světlo a fotka, portrét

Od: goubeck odpovědí: 1 změna:

Zdravím, kdysi jsem viděla článek na internetu, jak si "po domácku" vyfotit portét, rychlovku mobilem. Nebyl to článek na sto stran. Borec vzal jenom nějakou stolní lampičku s kloubem, namířil ji proti obličeji a pak jej někdo vyfotil. Bez té lampičky mu byla vidět nějaká ta piha, pigment v obličeji ale s tim světlem namířeným proti obličeji, vše působilo zcela jinak, jako by to byl skoro jiný člověk ale při tom všem byl to stále on. Jak na to? Jakou lampičku, světlo..? Poradí někdo? Nechci nahrazovat fotografa. K tomu si čas od času s rodinou zajdeme ale jde mi o to, abych byla schopná i já něco koukatelného vyfotit, třeba jen mobilem. Díky za stručný tip.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x

Nikdo neodpoví? Tak zkuste Digimanie.cz>články>tipy a triky. Tam najdete několik sérií článečků nazvaných Ejhle, člověk, Akta o aktu, Fotíme mobilem a další. V každé sérii je asi 20 článků na konkrétní postupy. Je to pro laiky, na základní orientaci. Zkuste počíst, pak podle dalšího zájmu můžete hledat odbornější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]