Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Už asi dva týdny mě trápí bolest achilovy šlachy. Udělala se mi na ní boule která mi v botech po chvilce chůze začne nepříjemě bolet a nedá se na nohu skoro došlápnout. Byl sem v pondělí u urtopeda ten mi řek že mám být v klidu ledovat achilovku a popřípadě si koupit boty s větším podpatkem aby nebyla tak namáhána achilovka.
Týden sem se snažil nenosit boty nic ledoval sem a furt nic, boule nezmizela. Až dnes sem si všimnul že mám podobné boule nebo stejně hrubou kůži u na kloubech prstů na noze (pouze na pravé stejně jako bouli na achilovce) na levé noze nic nemám.
Napadlo mě jestli to neni třeba nějaká kožní nemoc. No pokud by jste měli nějaký nápad nebo měli jste stejný problém rozhodně mi napište
Popřípadě mohu poslat fotografii
Děkuji
Dobrý večer.
Nevím, zda to byl stejný případ, asi ne, ale přesto, co kdyby.. Jednou jsem se houpal na houpačce a šlapadlo na nohy mě praštilo přímo do achylovky. Ortoped navrhoval operaci, oož pro mne není doporučováno, trápil jsem se asi tři roky, kulhal, každý krok zabolel. Potom mi někdo poradil akupunkturu a stal se zázrak. Po šesti,sedmi návštěvách-po 200 Kč- jsem už čtyři roky fit.
Dobrý den
Tak ortoped prý že to je botou... Ukázal sem mu ještě ty otlačeniny jen na pravé noze na kloubech u prstů... a on že to s tím vůbec nesouvisí Tak nevím... Ptal sem se ho co mám teda dělat že sem týden ležel doma a nic... On mi řikal že týden je málo že to zmizí časem no
Bohužel se budu trápit v botách dál... Jestli to časem nezmizí zajdu k němu znovu...
Jinak sem chtěl jít ještě na tu kožní ale na tý ortopedii sem čekal 3 hodiny a když sem došel na kožní tak tam byla plná čekárna... Takže sem už neměl nervy čekat ještě tam
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.