Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pauza ve vztahu

Od: tom1245 odpovědí: 18 změna:

Zdravím. Můj problém spočívá v jedné dívce, se kterou chodím již přes rok. Poslední dobou se od ní začala vytrácet láska a skončilo to tak že mi dala na výběr, buď rozchod a nebo týdení pauza, jestli to s ní něco udělá nebo ne. Jenže po 2 dnech jsem jí potkal na diskotéce a oba jsme měli něco vypito a já se snížil k tomu že jsem za ní "dolejzal" a chtěl si s ní promluvit. Ona mi řekla ať jí dám ještě aspoň ty 4 dny co zbývají z pauzy aby si to rozmyslela, ať na ní netlačím. Udělal jsem pak asi na konci trošku nepříjemnou scénku, ale nic velkého a tím jsme se rozloučili...druhý den měla status něco o špatném spánku a že se musí odreagovat prací, tak o tom asi začala celkem přemýšlet. Já se jí po icq druhý den omluvil, že mi ani nemusí odepisovat ale chci aby věděla že je mi to líto. Poté jsme si psali asi 2 hodiny o všem možné a nakonec z toho vyplynulo že po tom co jsem udělal byla už rozhodnutá, ale že mi to nechce dát vědět napsáním. Tak jsem ji řekl že za ní klidně příjdu a ať už mě dál takhle netrápí. To také nechtěla. Nevím co si mám myslet, jestli dodržet ten čas a třeba se ji snažit nepsat ani když nenapíše ona a napsat třeba ještě o týden déle, aby měla dostatek času? Jinak před pauzou mi řekla že jí semnou poslední dobou nic nechybělo, ale je něco v její hlavě, že už si to neužívá tak jako dříve. Když jsem se jí narovinu zeptal jestli chce rozchod, tak byla odpověď že neví. Myslíte že máme ještě šanci?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lm®
hodnocení

3x

Hlavně za ní nedolejzat,to a prvé.Třeba ji pálí "dobré bydlo",ale na to musí prostě přijít sama.To,že ji máte rád už ví a víc jí stejně neřeknete.Nechte ji být,sama se ozve apokud ne - její chyba.Neponižujte se.*bum**fn*

Opšt si vzpomenu na slova písničky Jakuba Smolíka..."...v lásce totiž vyhrává ten,kdo má rád míň..."...

tomh*
hodnocení

3x

Něco obdobného jsem tuhle řešil se svojí partnerkou. Nakonec to skončilo rozchodem. Hele trumf je v tom se jí udělat vzácným, baby chtějí chlapa dobývat, nechtějí pecku, která všude dolejzá, chtějí chlapa jak se patří..dělej mrtvýho brouka, klidně jí dej ultimátum ať si to pořádně rozmyslí, protože každý člověk má svojí cenu a ikdyž není někdo extra krásný, má jiné věci, které může nabídnout, já jsem osobně s krásou nikdy neuspěl, ale holky balím na to, jakej jsem a jak se chovám, že nejsem žádný pubetální hovado, který lítá za každou sukní, apod...

Ale bylo již zmíněno, nedolejzej, klidně jí doporuč další pauzu s tím, že pokud se rozejdete, vymažeš jí ze svýho života..z partnerů kámoši nedělá dobrotu..

vosikac*
hodnocení

3x

*jasne*Souhlasím s kolegy*palec*

Najdi si nějakou zábavu,něco,co tě baví a trochu ti dá zapomenout na to,co se právě teď odehrává! Třeba opraš staré kamarádky...*vtip* Pokud by Váš vztah měl někdy ještě stát za to,měla by přijít sama.*mala*

digggi23*
hodnocení

1x

...já myslim, že dávat si pauzu je hloupost! Pokud spolu dva lidi nevydrží a řeší to pauzama atp., tak to stejně brzo skončí! A pokud se ta dívka chová takhle, tak sama neví, co chce! Snad každej ví, nebo cítí, že chce s tim druhym bejt! Jinak je to ztráta času.

tom1245
hodnocení

0x

Co když je až tak tvrdohlavá, že i když bude chtít, tak ji hrdost nedovolí mi napsat? Je to blíženec. Jednou mi říkala že se pohádala s bývalým a hrdost ji nedovolila napsat a on taky nenapsal. Tím to skončilo

tomh*

au au au..také jsem měl blíženkyni, právě o ní jsem psal..oba jsme byli silný osobnosti a nikdy nikdo z nás neuznal chybu, tím pádem to i skončilo..je fakt, že blíženci jsou hrdí a než aby uznali chybu, či se ozvali, obětujou toho člověka..je to hnusná vlastnost a s takovými lidmi není lehký vyjít. Já osobně na horoskopy nevěřím, ale k mému znamení nejde Býk a Blíženci, to se mi i potvrdilo, takže toho se tak nějak držím..

Hej hodně štěstí, pokud se ti neozve, je tak hrdá, že ji za to nestojíš..pak má rada zní, pro jedno kvítí slunce nesvítí..

hanulka*
hodnocení

0x

Ahoj,

myslím, že naděj máš, jen je důležité jak využiješ času- k jakým krokům. Bohužel nikdy neškodí "ochlazení vztřícných projevů".

Sice bych to odhadla, jako holka,- že co ti řekla tvá holka - že chci týden klid,- bych řekla klukovi, s kterým se chci rozejít, nechcii mu to říct napřímo. Bych použila ty to výmluvy, protože by se mi už líbil jiný kluk. Píšu jen , jak to řeší spousta holek . Když ale "správně" zachováš" jak jí sedne máš ji zpět, ale konkrétně ti nikdo neporadí.

S optimismem to pujde líp;). Třeba mě dříve kluci "dostali", že byli vytrvalí a nevzdali to( dá se říct,že i dolézali, ale je rozdíl dolézat a dolézat .

tom1245

Jiný kluk v tom nebude, tím jsem si skoro jist.

martusena*
hodnocení

0x

Ahoj.Promiň,že Ti to napíšu takhle,ale je to typ ženy/dívky/,která se Tě snaží ovládat a sama ale neví.,co přesně chce./už jen z toho pohledu,že jste spolu teprve rok?-Já doporučuji se s takovouto partnerkou rozejít!-nečeká Tě s ní v budoucím životě nic dobrého.

S pozdravem Martina

hodnocení

0x

I v dlouholetém vztahu je občasná pauza dobrá,jeden na druhého se pak víc těší,a prověřuje to jestli si Ti dva opravdu chybí,a stýská se jim po sobě.Sice rok chození je krátká doba,ale neuškodí to.Hlavně neřešte problémy při alkoholu,ale s čistou hlavou...:)

stel
hodnocení

0x

Tenhle problem jsem resil taky,pritelkyni nejak ´´hrabalo´´ a chtela pauzu ale vzdy jsme byli za jedno ze pauza je blbost jak se pise nad timto prispevkem...dopadlo to tak ze z toho byla nakonec nucena pauza protoze jsem odjel na brigadu a na slovensko za rodinou a kdyz jsem prijel to jsem se nestacil divit jak se ke me pritelkyne mela,uplne vse ozilo a vse bylo perfektni a drzi to do ted takze neco na tom bude dat si ´´pauzu´´ ale byt tebou tak bych to dal nejak dohromady a pak se nejak oddelit treba se ten tyden nevidet,ale udelat to tak aby to nebyla v podvedomi pauza,chapes ne? me to pomohlo a ani jsem to tak nechtel,ale je pravda ze ja mam pritelkyni 4roky a to je trochu rozdil nez mit ´´jen´´ rok...zalezi i asi na veku si myslim a jak celkove se spolu mate atd...me je 19 a 4roky mam pritelkyni a je to parada,zadny podvody atd nebo obavy nemam,spis stereotyp a zevsedneni je problem vztahu,ale to je muj nazor,doufam ze jsem svou troskou do mlyna pomohl a preju at ti to vyjde protoze vim jak se citis*mala**palec*

tom1245
hodnocení

0x

Zkazí něco občasná sms na dobrou noc?

Já myslím, že děláš přesně to, co se jí líbí... Radím ti, kašli na to a najdi si jinou partnerku, která bude mít v hlavě jasno.

tomh*

Přesně..dávám plus

stel

Bylo by odemne troufale docela rict narovinu ano nebo ne,ale podle meho nazoru si myslim ze ´´obcasna´´ sms neuskodi*palec*

tomh*

Nu, já si zase myslím, že tím budeš dávat najevo svojí závislost na ní a ona si pak bude myslet, že tě má v šachu. Hele kašli na ní kámo, dělej mrtvýho brouka..uvidí se..většinou se tyto problémy samy vyřeší..

jijato*
hodnocení

0x

Myslím, že by jsi se měl chovat podle toho, co sám cítíš. Dělat věci spontálně. Nehrát si na tvrďáka, když jím nejsi. Ať ví jaký jsi a s kým by měla strávit další roky nebo celý život. Pokud se s tebou chce rozejít a nechce to jen říct na rovinu, stejně to udělá. Jen tě zbytečně trápí. Ženský mají rády upřímný chlapi, ale ne bačkory.

Hodně štěstí.:)

kulturista*
hodnocení

0x

zkus at te treba nekde uvidi s najakou holkou at vidi ze neni jedina a treba bude i zarlit a ozve se ti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]